Au ieşit suporterii în stradă! “Să lase echipa liberă! Să plece toţi!”

Silviu Ghering   
în Fotbal intern
27/07/2015, 10:54
Au ieşit suporterii în stradă! “Să lase echipa liberă! Să plece toţi!”

Suporterii Oţelului au ieşit în stradă. Au protestet şi au scabdat pentru echipa lor mai mult de 3 ore ieri, pe o căldură ucigătoare de 37 de grade, şi au cerut demisia conducerii care a dus clubul la un pas de faliment.

Retrogradată în această vară în liga secundă supă 24 de ani, campioana României din 2011 este aproape de faliment. Echipa fanion a Galaţiului nu ştie încă unde va juca şi are probleme şi cu terenul de antrenament.

STEAUA. Zi DECISIVĂ pentru Rădoi! Ce LOVITURĂ i se pregăteşte

“Sperăm să lase echipa liberă. S-o lase şi Adamescu, şi Marius Stan, şi care o mai fi, care se ceartă pe chestia asta, să lase echipa suporterilor, s-o lase a Galaţiului, cum a fost şi pînă acum. Indiferent de situaţie, să fie în liga a cincea, a patraa, a treia, nu contează”, a comentat un fan al gălăţenilor.

“De la o echipă campioană acum cîţiva ani (n.r. – 2011) la o echipă în faliment despre care nu ştim care va fi viitorul ei”, a completat un al suporter.

STEAUA. CULISE / EXECUTAT fără somaţie! ULTIMELE zile la echipă

Fanii cer sprijinul fostelor glorii pentru ca echipa să revină în prim-planul fotbalului românesc.

“Ne-am dori ca această echipă să fie susţinută de foşti jucători, de glorii, cum ar fi Gelu Popescu, Vali Ştefan sau Viorel Tănase. Aceşti oameni care conduc acum nu au ce căuta în fotbal pentru că nu au habar şi au dus echipa unde au dus-o”, a mai spus un fan.

Închide ×