Fotbal intern

„Suporteri de milioane”! Bornă importantă atinsă de programul socios „Doar Dinamo București”

18.02.2020 | 21:07
Suporteri de milioane Borna importanta atinsa de programul socios Doar Dinamo Bucuresti
ADVERTISEMENT

Programul socios „Doar Dinamo București”, lansat de suporterii din „Peluza Cătălin Hîldan” a ajuns la suma de 1.000.000 de lei din cotizații. Ultrașii au anunțat realizarea pe contul oficial de Facebook, iar următorul obiectiv din cadrul proiectului este de a contribuit, financiar, la dezvoltarea centrului de copii și juniori.

„Doar Dinamo București”, la 1.000.000 de lei

”Doar Dinamo București”, programul socios lansat de ultrașii din PCH în 2018, a devenit acționar Dinamo și a vifat deja în conturile clubului peste 700.000 de lei, echivalentul a 150.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Marți, la două zile de la victoria obținută de formația lui Dusan Uhrin în derby-ul cu FCSB, programul „Doar Dinamo București” a ajuns la cotizații totale de 1.000.000 de lei, peste 200.000 de euro, iar ultrașii din „Peluza Cătălin Hîldan” a anunțat, prin intermediul contului oficial de Facebook, că fondurile se vor îndrepta spre dezvoltarea centrului de copii și juniori.

SUPORTERI DE MILIOANE!

Asta sunteți. S-a văzut și la meciul de duminică, când băieții noștri, împinși de la spate de zecile de mii de suporteri de milioane, s-au distrat cu niște adversari vopsiți bine și dați cu ruj, pe care doar stăpânul lor îi vede de zeci de milioane, de se bat marile puteri din Anglia pe semnătura lor.

ADVERTISEMENT

Am ajuns la un pas de primul milion de lei. ȘI NU NE OPRIM AICI. Următoarea țintă pe termen scurt este de 1.500.000. Ne vom orienta către Centrul de Copii și Juniori. Ricardo Grigore a jucat magistral în ultimul meci. Un copil crescut în curtea noastră. Ca el ar trebui să fie zeci de tineri care să reprezinte viitorul echipei mari.

Chiar de mâine vom începe să strângem bani pentru cei mici”, se arată pe pagina de Facebook a PCH.

Tricourile din derby, scoase la licitație

„Peluza Cătălin Hîldan” a anunțat că tricourile purtate de elevii lui Dusan Uhrin la derby-ul cu FCSB, care au avut inscripționate pe piept logo-ul „Doar Dinamo București”, vor fi scoase la licitație, iar sumele de bani obținute vor fi folosite pentru achiziționarea a trei seturi de echipamente pentru grupele de copii și juniori.

Victoria de duminică nu are mare importanță pentru clasament, dar credem că reprezintă meciul renașterii lui Dinamo. Tocmai de aceea tricourile unice cu care băieții au jucat acest meci au o valoare specială pentru noi. Ele sunt un simbol al ridicării noastre.

De mâine vor fi scoase la licitație pe această pagină. Dorim să ne spuneți cu care tricou ar trebui să începem licitația. Voi decideți asta. Banii strânși vor fi folosiți pentru dotarea cu câte un set complet de echipament a trei dintre grupele de copii.

Unul din criteriile principale prin care vom alege cele trei grupe va fi legătura copiilor și părinților cu ProgramDDB. Un alt criteriu va fi povestea grupei prezentată ca text, foto sau video pe tema ‘Spirit de Câine’.

Trebuie să reiasă mentalitatea de dinamoviști, atașamentul față de clubul care te crește, alegerea și experiența de viață prin care ai fost ferit de turmă”, au transmis suporterii dinamoviști.

"A omorât fata. Ce nenorocit". Crimă oribilă în Petroşani: şi-a strâns fosta iubită de gât până a lăsat-o fără suflare. Bărbatul a vrut apoi să se sinucidă
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții...
Cora Schumacher: ”Este foarte dureros”. Decizia radicală care-i aduce multă suferință fostei soții a pilotului de F1
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Trei zodii care pierd bani în decembrie. Ratează o șansă unică de câștig
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după...
Categoria de pensionari care va primi 2.000 lei în plus la pensie după recalculare. Venitul le crește substanțial
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română