Sport
notix pixel id

Gest unic în fotbalul european! Suporterii arădeni le plătesc primele jucătorilor după arbitrajul scandalos din FCSB – UTA 2-1

Suporterii arădeni au făcut un gest imens pentru jucători după partida FCSB-UTA, scor 2-1 și au anunțat pe rețelele de socializare că vor oferi o primă jucătorilor și staff-ului.
08.12.2021 | 20:56
Gest unic în fotbalul european! Suporterii arădeni le plătesc primele jucătorilor după arbitrajul scandalos din FCSB - UTA 2-1
Suporterii arădeni, gest imens pentru jucători după FCSB - UTA 2-1: „Oferim o primă ca reparație morală”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fanii celor de la UTA au fost enervați la culme de greșelile de arbitraj din duelul cu FCSB, care au contat decisiv la scorul final al confruntării.

Aceștia consideră că adevărații învingători sunt jucătorii echipei favorite, motiv pentru care au decis să acorde o primă pentru fotbaliști și pentru staff, postând un mesaj cu trimitere directă la arbitraj, dar și la FCSB.

Suporterii arădeni, gest imens pentru jucători după FCSB – UTA 2-1

Suporterii arădeni au anunțat că vor oferi o primă după duelul dintre FCSB și UTA, chiar dacă echipa lor a pierdut partida. Fanii consideră că formația lor a fost nedreptățită și că ar fi câștigat meciul dacă nu ar fi intervenit problemele de arbitraj:

ADVERTISEMENT

„Familia utistă oferă echipei o primă, ca o reparație morală pentru băieții noștri care au luptat admirabil împotriva a 14 adversari.

Cu toții am trecut duminică seara prin momente de stupoare, furie, frustrare și revoltă, ca urmare a arbitrajului scandalos din meciul cu FCSB, care ne-a privat de o victorie binemeritată”.

ADVERTISEMENT

„Unii dintre noi am trăit în viață experiența unui furt la care am fost supuși, așa că înțelegem sentimentul de umilință și profundă nedreptate pe care îl induce o asemenea situație.

Acesta este motivul pentru care dorim să le dovedim jucătorilor noștri că sloganul `Pentru noi, sunteți victorioși` nu este doar o metaforă.

ADVERTISEMENT

Nu le putem oferi punctele furate, dar le putem oferi o răsplată materială pentru munca lor. Cunoscând caracterul băieților din vestiar, suntem convinși că banii pierduți sunt ultimul lucru la care s-au gândit în urma meciului cu FCSB”, și-au început suporterii arădeni comunicatul.

„Credem că UTA merită acești bani! Vrem să le ridicăm moralul jucătorilor”

Suporterii UTA-ei au continuat și au explicat motivele pentru care au decis să ofere primele jucătorilor: „Însă orice om care a muncit măcar o zi din viața lui, știe că banii simbolizează de fapt recunoașterea muncii prestate și a valorii ei.

ADVERTISEMENT

Noi credem că echipa UTA merită acești bani, pentru că a muncit și a făcut-o foarte bine.

Dorim de asemenea ca prin acest gest să contribuim și la ridicarea moralului jucătorilor în perspectiva meciului de sâmbătă”.

„Sperăm ca orgoliul vostru personal și profesional, îngemănat cu susținerea de care aveți parte din partea clubului și a suporterilor, să vă întărească și să vă unească!

ADVERTISEMENT

Pentru noi UTA a câștigat meciul cu FCSB! Pentru noi doar UTA contează!”, s-a mai arătat în comunicatul postat de fanii arădeni pe Facebook.


Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik