Sport

Suporterii-acționari ai lui Dinamo fac apel la legendele roș-albe pentru a salva clubul. ”Unitatea este cheia!”

Situația echipei Dinamo devine tot mai incertă cu fiecare zi. Retrogradată în eșalonul secund, trupa din Ștefan cel Mare riscă să nu poată începe viitorul campionat. Anii fac apel la legendele clubului.
29.06.2022 | 17:24
Suporteriiactionari ai lui Dinamo fac apel la legendele rosalbe pentru a salva clubul Unitatea este cheia
Suporterii-acționari ai lui Dinamo fac apel la unitate și cheamă legendele clubului să salveze echipa
ADVERTISEMENT

Înglodată în datorii, fără un lot cât de cât omogen și valoros și fără stadion, Dinamo se îndreaptă spre faliment. Din cauza problemelor financiare participarea în Liga 2 pare aproape compromisă. Suporterii-acționari nu și-au pierdut, însă, speranța.

DDB, mesaj de suflet pentru legendele dinamoviste

Suporterii-acționari din Programul Doar Dinamo București (DDB) au ținut în viață echipa din Ștefan cel Mare în sezonul precedent. Jucătorii, staff-urile tehnice care s-au perindat pe bancă, ba chiar și angajații clubului au fost plătiți din banii donați de suporteri.

ADVERTISEMENT

În fața unui nou moment de cumpănă, DDB a transmis un mesaj de unitate către foștii mari jucători ai lui Dinamo, pe care îi cheamă alături pentru a salva încă o dată echipa lor de suflet.

”Unitatea este cheia!

Dinamo traversează cea mai dificilă provocare din istoria începută în 1948. În aceste momente, doar eforturile comune ale celor care simt în alb și roșu pot salva Dinamo.

ADVERTISEMENT

În acest sens, programul DOAR DINAMO BUCUREȘTI face un apel la unitate!

Dinamo înseamnă suporteri, Dinamo înseamnă foști și actuali jucători sau antrenori, Dinamo înseamnă foști sau actuali salariați ai clubului Dinamo. Dinamo are nevoie în aceste momente de implicarea tuturor.

Ne-am bucura ca domnii Răzvan Zăvăleanu, Mircea Rednic, Nicolae Badea, Florin Prunea, Cornel Dinu, Ionuț Lupescu, Mircea Lucescu, Ioan Andone și alții, să vină alături de noi în efortul de a salva Dinamo și să reușească, în aceste momente, să treacă peste divergențele pe care le au sau peste subiectele care îi separă.

ADVERTISEMENT

Avem un singur gând, salvarea lui Dinamo, iar în acest demers avem nevoie de toți dinamoviștii. Din partea noastră, a suporterilor din Programul Doar Dinamo București, aveți toată deschiderea, vă așteptăm cu brațele deschise în lupta pentru salvarea lui Dinamo!

ÎN VIATA ASTA MAI AVEM DE FĂCUT!

Echipa DDB!”, au transmis fanii-acționari într-un comunicat postat de DDB pe Facebook.

Ultimele declarații ale lui Mircea Rednic au creat panică în rândul dinamoviștilor

Fostul antrenor al echipei din Ștefan cel Mare, Mircea Rednic, a avut în ultimele zile mai multe luări de poziții în contextul în care Dinamo riscă să nu poată participa nici măcar în eșalonul secund.

ADVERTISEMENT

Rednic l-a atacat fără menajamente pe actualul conducător, Răzvan Zăvăleanu, care este administratorul judiciar al clubului după a doua intrare în insolvență.

Nici foștii conducători, între care Iuliu Mureșan, cel care l-a înlăturat de la echipă în luna decembrie, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, nu au scăpat de furia ”Puriului”.

Tot din cauza incertitudinii care ”guvernează” clubul, Gheorghe Mihaili, instalat antrenor interimar în această vară, a plecat de la echipă, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT