Sport

Suporterii arădeni, revoltați după ce UTA a egalat-o cu trei oameni în plus pe FCSB! Discursul lui Ilie Poenaru i-a înfuriat pe fani. Video

UTA Arad a egalat-o în prelungiri pe FCSB, scor 2-2, iar Ilie Poenaru s-a declarat mulțumit la finalul partidei. Suporterii arădeni s-au revoltat la adresa tehnicianului.
20.10.2022 | 09:48
Suporterii aradeni revoltati dupa ce UTA a egalato cu trei oameni in plus pe FCSB Discursul lui Ilie Poenaru ia infuriat pe fani Video
Suporterii arădeni i-au cerut demisia lui Ilie Poenaru, după remiza cu FCSB din Cupa României Betano. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

UTA Arad a obținut un punct pe teren propriu cu FCSB în prima etapă a grupelor Cupei României Betano. Meciul a fost unul plin de cartonașe roșii, după ce arbitrul Adrian Cojocaru a eliminat 4 jucători în decurs de 11 minute. La finalul partidei, Ilie Poenaru, antrenorul arădenilor, a ținut un discurs în vestiar, care i-a înfuriat la culme pe suporteri.

Ilie Poenaru, mulțumit de jocul UTA-ei după remiza cu FCSB

Deși fotbaliștii „roș-albaștrilor” au declarat că nu sunt afectați după remiza cu UTA din Cupa României Betano, Nicolae Dică nu se va putea baza pe 3 jucători în duelul din SuperLiga cu Sepsi. Radunovic, Tavi Popescu și Bouhenna vor fi indisponibili din cauza cartonașelor roșii.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei de pe stadionul „Francis von Neumann”, Ilie Poenaru a ținut un discurs în vestiar, declarându-se mulțumit de jocul echipei și de atitudinea fotbaliștilor săi. „Felicitări. Felicitări pentru atitudine, pentru că ați dat dovadă de mare caracter.

Că ați crezut. Lăsând la o parte ce-a fragmentat, ce-a fluierat, ce-a făcut. Ăștia suntem. Trebuie să ne obișnuim. Un meci bun. Și în prima repriză nu trebuie să mai facem greșeli. Nu trebuie să mai greșim cu echipele astea care ne taxează imediat. Ați făcut un meci bun”, au fost cuvintele lui Ilie Poenaru, la finalul partidei din Cupa României Betano.

ADVERTISEMENT

Ilie Poenaru, despre meciul cu „Știința” din campionat: „Suntem pe campionat, tată!”

Pentru Ilie Poenaru și UTA Arad urmează meciul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova. Tehnicianul arădenilor a încercat să-i motiveze înaintea ultimei etape a turului din SuperLiga. „Bravo pentru atitudine, bravo pentru joc dar trebuie să continuăm. Ne așteaptă un sfârșit de săptămână greu, cu o echipă la fel de grea.

Și suntem pe campionat, tată. Și vă spun ceva. Aici nu trebuie să mai miște nimeni la noi acasă. Așa trebuie să fiți determinați, să credeți. Am jucat, ne-au dat gol și i-am întors. Pentru că ați crezut, pentru că v-ați dorit. Bravo vouă, pentru atitudine și pentru joc să știți. Joc bun și în prima și în a doua repriză și în multe momente.

ADVERTISEMENT

Dar mai consistenți. Trebuie să punem mai multă presiune pe ei. Pentru că vedeți. Un singur lucru vă spun. Voi vă demonstrați singuri zi de zi. La fiecare meci vă demonstrați că puteți să jucati cu cine vreți voi. Când sunteți uniți, când sunteți ce trebuie, când sunteți agresivi, când acceptați anumite lucruri și greșeala pe care o faceți. Nu are cum să nu îți iasă pentru că Dumnezeu te răsplătește pentru că nu meritam să pierdem azi. Bravo. Felicitări. Capul sus și mergem înainte”, a mai spus Ilie Poenaru.

Suporterii arădeni, înfuriați de discursul lui Ilie Poenaru: „Unde a văzut Frezaru jocul bun?”

Nu de aceeași părere cu Ilie Poenaru sunt și suporterii UTA-ei. Fanii au urmărit discursul tehnicianului și l-au pus la zid, cerându-i în mai multe rânduri demisia. „Unde a văzut Frezaru jocul bun? Chiar ne ia la mișto pe toți cei din tribună? Duminică toți trebuie să îi cerem demisia, „Demisia! Oare ce meci a văzut domnul Poenaru?”, au fost două dintre mesaje.

ADVERTISEMENT

De asemenea, FCSB-ul a menajat mai mulți jucători pentru meciul din campionat. Andrei Vlad, portarul „roș-albaștrilor”, a revenit în poartă după 7 luni, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Fanii arădenilor nu au trecut cu vederea acest aspect. „Penibili cu rezerverele FCSB-ului. Poe, la revedere, te implorăm!”, „Ce felicitări? Ai jucat cu rezervele FCSB-ului dă-ți demisia odată și lasă-ne”, au alte două mesaje ale suporterilor arădeni.

Fanii formației din Arad au lăsat comentarii ironice la adresa tehnicianului și nu l-au scăpat din vizor nici pe Keșeru, care a prins 66 de minute în partida cu FCSB, cele mai multe din ultima vreme. „Joc bun.. Știe cineva ce fumează?”, „Ăsta discurs. În mai puțin de 2 minute, a spus de 3 ori același lucru. De fapt, așa joacă și echipa”, „Felicitări! Keșeru, tu ești următorul după Ubbink (n.r. jucătorul exclus din lot de Ilie Poenaru)!”, au fost mesajele suporterilor.

„Unde vezi tu jocul bun, Poenarule? Cum adică nu meritam să pierdem? Voi realizați puțin că dacă pierdeam se făcea mare scandal la finalul meciului? Așa, am egalat, toată lumea fericită. Jalnic! Mentalitate de român. Mediocritatea la superlativ”, a fost unul dintre mesajele dure la adresa tehnicianului venit în primăvară la UTA.

  • 45 de ani are Ilie Poenaru, antrenorul celor de la UTA Arad
ADVERTISEMENT