Fotbal international

Neymar, ținta ironiilor pe rețelele de socializare după finala pierdută cu Bayern! Lucas Hernandez, poza serii pe Da Luz

24.08.2020 | 01:10
Neymar tinta ironiilor pe retelele de socializare dupa finala pierduta cu Bayern Lucas Hernandez poza serii pe Da Luz
ADVERTISEMENT

PSG și Bayern Munchen au făcut o primă repriză foarte bună în finala Ligii Campionilor. Ambele formații au ratat ocazii importante și chiar dacă scorul arăta 0-0 după primele 45 de minute, fanii au gustat spectacolul de pe Da Luz. Dacă după primele 45 de minute, fanii spuneau că finala din acest an disputată fără suporteri este mult mai bună decât cea din 2019, după fluierul final, ținta ironiilor a devenit Neymar.


UPDATE, ora 01:10. Lucas Hernandez a oferit imaginea serii pe Da Luz. Campion mondial cu Franța, jucătorul lui Bayern și-a pus trofeul Ligii Campionilor în cap, la propriu ?:

ADVERTISEMENT


UPDATE, ora 00:30. Bayern a câștigat cu 1-0 finala cu PSG, iar Neymar a izbucnit în lacrimi după fluierul final al meciului. Brazilianul a devenit rapid ținta ironiilor pe Twitter, utilizatorii profitând de moment să facă mai multe meme cu Neymar:


Este prima finală din istorie jucată fără spectatori, iar din cauza pandemiei, orașul gazdă al finalei a fost schimbat, Istanbul fiind desemnat inițial să programeze finala. Așa, turneul Final 8 s-a desfășurat pe Da Luz din Lisabona.

ADVERTISEMENT

Parizeinii au ratat prin Neymar, Mbappe și Di Maria trei ocazii mari, în timp ce bavarezii au ratat ocazii mari prin Lewandowski. Atacantul lui Bayern a trimis și în bară în prima repriză.

Fanii au început cu glumele pe rețelele de socializare: “Fără fani și după 45 de minute este un meci mai bun ca cel de anul trecut”

Fanii au fost încântați de finală și au început cu glumele pe rețelele de socializare spunând că este o finală mai bună decât cea de anul trecut, chiar și fără fani în tribune și chiar dacă luăm în considerare primele 45 de minute:

ADVERTISEMENT

“Aceste prime 45 de minute au fost mai bune decât întreaga finală de anul trecut” sau “O finală de Champions League fără fani în tribune este deja mai entuziasmantă decât finala din 2019. Și suntem abia după prima repriză”, au fost doar două dintre comentarii.

Fanii au început cu glumele pe rețelele de socializare: "Fără fani și după 45 de minute este un meci mai bun ca cel de anul trecut"
Fanii au început cu glumele pe rețelele de socializare: “Fără fani și după 45 de minute este un meci mai bun ca cel de anul trecut”

În 2019, Liverpool reușea să câștige Liga Campionilor după ce a învins cu 2-0 Tottenham. Meciul nu a fost unul entuziasmant, “cormoranii” au condus de la un capăt la altul confruntarea cu rivala din Premier League.

ADVERTISEMENT