Sport

Suporterii au luat foc după demiterea lui Rednic și amenință că nu vor mai plăti contribuții financiare. „Vă bateți joc de noi!”

Dinamoviștii au un final de an de coșmar. Au pierdut în ultima etapă 0-2, acasă, cu Farul Constanța și au rămas și fără antrenorul Mircea Rednic, dat afară de conducere. Fanii au reacționat vehement.
21.12.2021 | 17:55
Suporterii au luat foc dupa demiterea lui Rednic si ameninta ca nu vor mai plati contributii financiare Va bateti joc de noi
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a primit asigurări din partea conducerii că el este alesul pentru a mai salva ce se poate salva din acest sezon de coșmar pentru Dinamo.

Surpriză însă. Azi, Rednic a fost demis, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Suporterii nu sunt de acord cu decizia conducerii și amenință că nu vor mai sprijini financiar echipa.

ADVERTISEMENT

Fanii dinamoviști, atac necruțător la DDB: ”Avem și noi un Gigi Becali dar își spune PCH!”

Vestea demiterii lui Mircea Rednic a căzut ca un trăznet pentru cea mai mare masă a suporterilor echipei din Ștefan cel Mare.

Recunoscuți pentru eforturile financiare pe care le-au făcut, cumpărând bilete, fie ele și virtuale, și alte produse ale clubului, fanii amenință că nu vor mai cotiza și dau vina pentru situația creată pe ”suporterii-acționari” din DDB.

ADVERTISEMENT

”Asta da bătaie de joc! Dacă mai aveam o speranță pentru salvarea de la retrogradare o aveam din cauza lui Rednic dar e clară situația! Când Rednic a cerut mână liberă a fost dat afară! Acum înțeleg de ce zicea Rednic ieri ca ’DE ACUM PIERD PE MANA MEA’ și hop a fost dat afară că avem și noi un Gigi Becali dar își spune PCH!”, a scris unul dintre fani.

”Stop donație din partea mea, ne mai vedem pe stadion la anu! Va bateți joc de un club cu o imensă istorie! Succes cu noile și vechile marionete din teren!!”, a adăugat un altul.

ADVERTISEMENT

Fanii îl contestă și pe Flavius Stoican, alegerea conducerii pentru banca tehnică

În comunicatul de presă în care era anunțată despărțirea de Mircea Rednic, semnat de administratorul special Iuliu Mureșan, a fost anunțat și înlocuitorul ”Puriului”. Este vorba de Flavius Stoican. Suporterii nu agreează ideea și îl susțin în continuare pe Rednic.

”Cea mai mare bătaie de joc! Nu mai cotizați fraților! Gata cu biletele, gata cu DDB, așa ceva e incredibil. Au ajuns niște oligofreni să își bată joc de club. Îl dai afară pe Rednic care și-a asumat o reorganizare în iarnă și îl aduci pe amatorul de Stoican. Nea Mircea a fost bun când venea cu banii să va plătească salariile și să va bage motorină…”, a postat un suporter.

ADVERTISEMENT

”Aducerea lui Stoican este sinonimă cu desființarea echipei. Singura alegere mai proastă ar fi fost Chirilă. Echipa asta, dacă retrogradează, pierde dreptul de a folosi numele, culorile și emblema clubului. Badea i-a dat drept de folosință lui Negoiță cu condiția că această echipă să se mențină în prima divizie. Cu Stoican la cârma șansele sunt nule”, este un alt mesaj de pe pagina oficială a echipei.

”Băăăă este decembrie nu 1 aprilie. Stoican nu este antrenor, sau ați văzut că la dat afară de la Craiova și nu a zis nimic. Un prost care stă ghiocel asta vă trebuie. Îl aveți”, a continuat un alt suporter.

”Băi gunoaielor care conduceți clubul, să nu ne mai cereți să cumpărăm bilete și abonamente. Ce dracu să facem cu handicapatul ăsta??? Voi chiar nu gândiți? Ăsta e praf și pulbere, ZERO”, a mai adăugat un fan.

ADVERTISEMENT