Fotbal intern

Suporterii „câinilor” au dat iar bani pentru salariile jucătorilor. „Avem 20,06% din clubul Dinamo!” Programul socios DDB/PCH a trecut de 7.000 de membri

11.06.2020 | 20:47
Suporterii cainilor au dat iar bani pentru salariile jucatorilor Avem 2006 din clubul Dinamo Programul socios  DDBPCH a trecut de 7000 de membri
ADVERTISEMENT

În urmă cu două zile board-ul Asociației Doar Dinamo București (DDB) lansa un sondaj pentru suporterii înscriși în programul socios DDB în legătură cu implicarea în continuare în susținerea echipei. Rezultatul pozitiv a dus azi la fapte. DDB a „pompat” din nou bani în Dinamo.

UPDATE 11 iunie, ora 23:30 / Programul socios DDB a depășit 7.000 de membrii. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

ADVERTISEMENT


Suporterii „câinilor” au dat iar bani pentru salariile jucătorilor. „Avem 20,06% din clubul Dinamo”, anunță DDB/PCH

În plină criză, acutizată de apariția primului caz de COVID-19 din fotbalul românesc tocmai la Dinamo, ceea ce a dus la amânarea partidei cu Chindia Târgoviște din etapa 3 a play-out-ului, care era programată sâmbătă și poate avea consecințe mult mai grave dacă Dinamo nu va mai fi programată în etapele următoare și le va pierde la „masa verde”, ceea ce înseamnă retrogradarea, suporterii din Programul DDB mai fac un pas spre preluarea clubului.

„Ești de acord ca banii strânși până acum prin ProgramDDB (vezi soldul) și sumele care se vor strânge în continuare, până la echivalentul a 200.000€, să fie folosiți pentru achiziționarea a 10% din acțiunile Clubului? În acest caz, 130.000 € vor fi direcționați prin contract către plata salariilor restante, iar diferenta de 70.000 € către ANAF, pentru plata datoriilor scadente la 14 iunie”,  era întrebarea pusă suporterilor dinamoviști.

ADVERTISEMENT

Iar răspunsul a fost unul mai mult decât elocvent: 97,5 % dintre suporterii înscriși în Programul DDB, au răspuns „DA”, adică au curajul să continue acțiunea de sprijinire a echipei prin preluarea treptată a pachetului integral de acțiuni.

În consecință Peluza Cătălin Hîldan (PCH) a anunțat pe pagina de facebook că DDB a dat 735.000 lei pentru plata unei părți din salariile restante către jucători, pentru care au luat încă 10 % din acțiuni de la patronul Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT

„Ne-am ținut de cuvânt și am plătit din nou salariile jucătorilor și alte cheltuieli administrative. Aceasta a fost hotărârea membrilor care au votat pe platforma DDB până ieri la ora 24.00. Rezultatul votului arată determinarea câinilor în tot ce fac: 97,5% din socios au votat DA și astăzi, boardul DDB și Clubul Dinamo 1948 au semnat documentul prin care a fost preluat un al doilea pachet de 10% din acțiunile clubului pentru 1 leu” – comunicat DDB

Comunicatul DDB anunță în continuare că „Astăzi trebuie să spargem pragul de 7000 de membri și să continuăm să creștem. Ne mai despart 3000 de pași de ușa rotativă de la Rin. Odată ajunși acolo, VOM DEZINFECTA TOTUL și VOM LUA TOT CE ESTE AL NOSTRU!”

ADVERTISEMENT

Acum suporterii din PCH înscriși în Programul DDB au ajuns la un total de 20,06 % din acțiuni și fac eforturi să convingă din ce în ce mai mulți susținători ai lui Dinamo să li se alăture concret, financiar pentru a atinge „ținta” 10.000, după care vor să ia și restul de acțiuni de la Ionuț Negoiță.

  • 6.993 de suporteri erau înscriși în Programul DDB joi, 11 iunie 2020, ora 20:30
  • 48 de euro (aproximativ 235 de lei) este cotizația anuală plătită de membrii Programului DDB pentru Dinamo
  • 1.948 de euro (aproximativ 9.450 de lei) este cotizația anuală pentru membrii Elite DDB

 

ADVERTISEMENT