Fotbal intern

Suporterii sunt considerați de Cornel Dinu un impediment în vânzarea lui Dinamo: „Patru personaje cu mari probleme psihice”

24.04.2020 | 14:26
Suporterii sunt considerati de Cornel Dinu un impediment in vanzarea lui Dinamo Patru personaje cu mari probleme psihice
ADVERTISEMENT

Cornel Dinu consideră că atitudinea unor suporteri dinamoviști i-ar putea convinge pe anumiți potențiali investitori să renunțe la afacere. „Mister” recunoaște că, din cauza întâmplărilor din ultimii ani, este sceptic în privința fondului de investiții interesat să preia pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo.

Suporterii, un impediment în vânzarea lui Dinamo?

Ionuț Negoiță a transmis, în repetate rânduri, că cedează pachetul majoritar de acțiuni de Dinamo contra sumei de un leu, cu obligativitatea viitorului cumpărător să achite toate datoriile clubului.

ADVERTISEMENT

După anunțul lui Ionuț Negoiță, mai mulți oameni de afaceri s-au arătat interesați să preia cele 83% dintre acțiuni, cel mai recent un fond de investiții din Spania, însă de fiecare dată afacerea nu a fost încheiată.

Cornel Dinu consideră că suporterii dinamoviști ar putea reprezenta unul dintre factorii care au împiedicat vânzarea lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Din păcate, și pentru acești suferinzi psihic am nu numai îndurare, chiar și o anumită înțelegere. Chiar dacă unii dintre ei mi-au scos niște vorbe și m-au jignit de o manieră în care galeriile și cei din echipele adverse nu au făcut-o în 20 de ani de jucător la Dinamo.

Dar mă gândesc că e vorba de 3-4 personaje cu mari probleme psihice, de identitate, care se regăsesc de a conduce, de a se exprima în numele suporterilor, uitând că nimeni nu e echipa și că nimeni nu poate fi mai puternic decât echipa.

ADVERTISEMENT

Numai la noi în hazardul acesta se poate spune că o parte a unei tribune este echipa respectivă. Este dureros că s-a ajuns la un asemenea hazard de exprimare. Și atunci lucrurile devin clare.

Ei constituie un handicap pentru un tip logic care are o capacitate financiară și care ar vrea să investească cu adevărat într-o echipă de fotbal de la noi”, a declarat Cornel Dinu, conform Prosport.

ADVERTISEMENT

„La câte discuții au fost…”

Cornel Dinu recunoaște că este în continuare sceptic în privința cedării pachetului majoritar de acțiuni fondului de investiții din Spania, reprezentat de Herminio Menendez.

Nu cred că se pune problema ca suporterii să conducă vreodată o echipă de fotbal. Poate că printre ei sunt niște oameni care au făcut bugete, dar în niciun caz nu sunt adaptabile la ceea ce înseamnă grijile unei echipe de fotbal, mai ales în condițiile actuale.

Nu este exclus să existe un interes al celor din Spania. Vedem cum se va materializa, pentru că la câte discuții, oferte, dorințe de a se vinde clubul exprimate de domnul Negoiță…

Nu mă mai surprinde nimic și nici nu mai pot să cred că pot fi lucruri adevărate până când nu vedem că au venit salvatorii, s-a salvat, se creează un nou climat și se va face performanță”, susține Cornel Dinu.

ADVERTISEMENT