Fotbal intern

Suporterii Craiovei, dispuși să dea bani pentru a scăpa de Corneliu Papură: „50 de lei fiecare să-i plătim clauza lui Șumudică?”

13.01.2020 | 09:43
Suporterii Craiovei, dispuși să dea bani pentru a scăpa de Corneliu Papură: „50 de lei fiecare să-i plătim clauza lui Șumudică?”
Marius Șumudică este dorit la Craiova. Sursă Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este condusă de Corneliu Papură în cantonamentul din Antalya, rămas antrenor principal după demisia lui Victor Pițurcă, dar suporterii olteni îl vor pe Marius Șumudică. Pe pagina de Facebook a unui grup de fani, unul dintre membrii a venit cu o metodă inedită prin care să-l aducă pe „Șumi” în Bănie, o cotizație de 50 de lei de persoană pentru a plăti clauza de reziliere a contractului antrenorului cu Gaziantep.

Suporterii Craiovei, dispuși să plătească pentru a scăpa de Papură

Corneliu Papură nu este un antrenor pe placul suporterilor Universității Craiova. Chiar dacă a reușit o medie de puncte pe meci mai bună decât cea a lui Victor Pițurcă în acest sezon, fanii olteni vor cu orice preț ca tehnicianul să fie înlocuit.

ADVERTISEMENT

Ultima variantă de antrenor pentru Craiova este Marius Șumudică, care a recunoscut că este tentat de o venire pe „Ion Oblemenco”, dar contractul pe care îl are cu Gaziantep Gazișehir nu îi permite să plece.

Totuși, după ce clauza de reziliere a lui „Șumi” cu gruparea din Turcia s-a aflat, fanii olteni au venit cu o idee interesantă. Pe un grup de suporteri ai Craiovei, unul dintre membri a propus ca fiecare fan să cotizeze câte 50 de lei pentru a plăti clauza din contractul antrenorului cu Gaziantep Gazișehir, în valoare de 175.000 de euro.

ADVERTISEMENT

50 de lei fiecare să-i plătim noi clauza lui Șumudică?” a fost propunerea suporterului, pe placul celorlalți membri, care au răspuns afirmativ: „De acord!”, „Pun în secunda doi” sau „Haide”, au fost câteva dintre răspunsurile fanilor Criaovei.

Craiova a câștigat primul amical din Antalya

Universitatea Craiova desfășoară cantonamentul din această pauză competițională la Antalya și, sub comanda lui Corneliu Papură, a disputat deja prima partidă de verificare, câștigată cu 2-0 împotriva celor de la Eintracht Braunschweig, echipă din liga a treia germană.

Delegația oltenilor va sta în Turcia până pe 25 ianuarie, perioadă în care echipa va mai juca patru meciuri amicale, cu FC Aarau, Pogon Szczecin, Zaglebie Lublin și Wolfsberger.

ADVERTISEMENT

Primul meci oficial al Craiovei este programat pe 31 ianuarie, cu Gaz Metan Mediaș pe „Ion Oblemenco”.


  • P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 2.25 este cota pentru „Peste 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri