Sport

Suporterii CSA Steaua amenință pe internet jurnaliștii: „Vor fi bătuți!”. Prima reacție a oficialilor echipei: „Suntem în 2021”

Suporterii CSA Steaua au amenințat jurnaliștii.
17.09.2021 | 21:01
Suporterii CSA Steaua ameninta pe internet jurnalistii Vor fi batuti Prima reactie a oficialilor echipei Suntem in 2021
ADVERTISEMENT

Pe pagina de Facebook „Steaua Liberă” a apărut un comunicat dur al suporterilor, care au amenințat că vor recurge la violență fizică împotriva jurnaliștilor care mai spun „Steaua” în loc de FCSB.

Iulian Miu, oficialul echipei, a comentat duritatea mesajului, spunând că trăim în anul 2021 și nu crede că prin violență se pot rezolva problemele.

ADVERTISEMENT

Suporterii CSA Steaua amenință cu bătia jurnaliștii pe internet

Pe pagina de Facebook „Steaua Liberă”, o pagină creată de suporterii CSA Steaua și dedicată acestora, a apărut un mesaj dur la adresa jurnaliștilor care mai folosesc numele formației care evoluează în Liga 2, atunci când se referă la FCSB.

Iulian Miu a vorbit despre situația creată și consideră că o astfel de abordare nu este benefică nimănui: „N-am de unde să știu ce e cu site-ul Stelei Libere, nu știu cine scrie acolo sau ce se întâmplă”.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că se rezolvă așa problemele, comunicarea în zilele noastre ar trebui să dea roade. O comunicare civilizată ar fi bună.

Nu știu a cui e pagina asta. Nu e în regulă să se întâmple asta în 2021”, a mai spus Iulian Miu, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Comunicatul paginii „Steaua Liberă”

Comunicatul paginii „Steaua Liberă” a avut ca temă principală jurnaliștii care folosesc în continuare denumirea de Steaua, atunci când se referă la FCSB: „Avem informații din interior!

Se plânge la greu în presă zilele astea, mai ales în redacțiile radio și TV. Nu le-a convenit că Steaua a făcut plângere la CNA împotriva comentacului de 3 lei și sunt puțin murdari în pantaloni ca nu cumva să existe și alte plângeri. Eh, asta este. Păcat că nu a făcut Steaua treaba asta mai repede. Dar na, dacă nu a fost Talpan la conducere…

ADVERTISEMENT

În zilele următoare, ziaricii au de gând să lanseze și alte atacuri la adresa Stelei, în speranța că îi vor convinge pe cei din conducere să dea înapoi. Deci țineți-vă bine!”

„Steaua București ar face bine să noteze aceste atacuri și să ridice acreditările celor care încearcă să dezinformeze în favoarea FC Fcsbului. Ce spunem în rândurile următoare nu e o instigare sau o amenințare și nu trebuie să fie considerată așa.

Dacă Steaua nu ia măsuri împotriva jegoșilor care mint despre Steaua, în foarte scurt timp o să avem și primele cazuri de ziarici bătuți de suporteri steliști”, se arată în comunicatul emis de „Steaua Liberă”.

ADVERTISEMENT