Sport

Suporterii CSA Steaua, mesaj ironic pentru FCSB și Gigi Becali după ratarea titlului: “Doliu în Berceni și la palatul din Pipera”

Fanii roș-albaștrilor se bucură de un nou eșec al echipei lui Gigi Becali, care a ajuns la al șaptelea an consecutiv fără titlu în Casa Pariurilor Liga 1.
16.05.2022 | 00:29
Suporterii CSA Steaua mesaj ironic pentru FCSB si Gigi Becali dupa ratarea titlului Doliu in Berceni si la palatul din Pipera
7 ani au trecut de când FCSB nu a mai luat titlul în Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: Facebook Sud Steaua
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câștigat cel de-al cincilea titlu consecutiv în Casa Pariurilor Liga 1, iar suporterii lui CSA Steaua pun sare pe rana celor de la FCSB.

Peluza Sud Steaua savurează un nou eșec al FCSB în Liga 1, după ce a pierdut titlul la „mustață”

Grupul Fidelis Steaua a postat un mesaj acid la finalul meciului dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, la finalul căruia echipa lui Dan Petrescu a fost încoronată „noua-veche” campioană a României.

ADVERTISEMENT

„Doliu în Berceni și la palatul din Pipera. Încă un an de secetă pentru societatea comercială uzurpătoare fc fcsb S.A ce pretinde în mod ilegal că are de-a face cu cel mai titrat club de fotbal din România, Steaua București!

Nimic mai fals. Nu ați fost, nu sunteți și nu veți fi niciodată Steaua. Steaua înseamnă CSA! Steaua joacă în Ghencea. #fcsbNUesteSTEAUA #fcsbisnotSteaua”, au transmis suporterii „militarilor”.

ADVERTISEMENT

CSA Steaua a interzis accesul celor de la FCSB în Ghencea, pentru meciul contra CFR Cluj

CSA Steaua a refuzat să îi primească pe cei de la FCSB în Ghencea, unde voiau să joace ultima partidă din acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1. Gigi Becali oferise 46.000 de euro drept chirie pentru ceea ce el spera că o să fie meciul de titlu cu CFR Cluj.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a explicat că respinge cererea echipei lui Gigi Becali, deoarece echipa lui Daniel Oprița ar putea disputa meciul de baraj în același weekend în care era programat duelul dintre FCSB și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

FRF a făcut anunțul oficial: CSA Steaua, înlocuită la barajul de promovare de Concordia Chiajna

Deși Steaua a sperat până în ultima clipă că legea sportului va fi modificată, „militarii” sunt nevoiți să mai rămână încă un sezon în Casa Pariurilor Liga 2. Asta dacă nu vor obține o victorie miraculoasă la TAS.

Astfel, deși au terminat pe locul patru și ar fi trebuit să întâlnească la baraj pentru Chindia Târgoviște, CSA Steaua va fi înlocuită cu Concordia Chiajna, echipa de pe locul al cincilea.

ADVERTISEMENT

Ultrașii de la Peluza Sud Steaua au încercat să pună presiune pe Federația Română de Fotbal și au organizat un protest la sediul instituției de lângă Arena Națională.

ADVERTISEMENT
Tags: