Fotbal intern

Suporterii CSA Steaua sar în ajutorul lui Adrian Bumbescu și vor să plătească amenda de la FRF. Exclusiv

15.01.2021 | 20:57
Suporterii CSA Steaua sar in ajutorul lui Adrian Bumbescu si vor sa plateasca amenda de la FRF Exclusiv
Comunicat dur al steliștilor: „Marca, palmaresul, tradiția, istoria și culorile nu au fost niciodată la FCSB” Foto: SportPictures.eu
ADVERTISEMENT

Suporterii CSA Steaua București vor să plătească amenda de 1000 de lei primită de fostul mare jucător al Stelei de la Federația Română de Fotbal.

Întreaga suflare stelistă a primit cu stupoare decizia Comisiei de Disciplină a FRF, care la sesizarea secretarului general al FRF, Radu Vișan, a decis sancționarea fostului mare fundaș central al Stelei București.

ADVERTISEMENT

Adrian Bumbescu va împlini 61 de ani pe data de 23 februarie și în prezent este antrenor al grupelor de copii și juniori de la CSA Steaua.

Suporterii CSA Steaua vor să îi plătească amenda lui Adrian Bumbescu

În semn de protest față de decizia Federației Române de Fotbal, un grup de suporteri al Peluzei Sud Steaua va plăti amenda în cazul în care decizia va rămâne aceeași după recurs, conform informațiilor FANATIK: „Am vorbit în asociație despre acest lucru și există și un grup din peluză care s-a oferit să ajute. Momentan, s-a făcut un recurs și trebuie să așteptăm decizia finală”.

ADVERTISEMENT

Fostul mare jucător al Stelei a fost sancționat pentru o declarație din luna octombrie. Adrian Bumbescu critica dezinteresul general cu privire la investițiile în centrele de copii și juniori și lipsa unei strategii naționale: „Sistemul Federației este jalnic, au înființat 200 de echipe feminine ca să îl voteze pe Burleanu, nu sunt oameni de fotbal acolo, numai ciudați”, e declarația care a dus la amendarea unuia dintre cei mai mari fundași din istoria fotbalului românesc.

Adrian Bumbescu declara că e nevoie de un centru de juniori așa cum era Luceafărul: „Ne trebuie centre de juniori cum era Luceafărul pe vremuri, acum nici meciuri amicale nu putem face, jumătate dintre copii s-au lăsat în ultimele 6 luni de zile”, a mai spus fostul mare jucător al Stelei.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Adrian Bumbescu: „Am probleme de sănătate, sunt hipertensiv”

Contactat de FANATIK, Adrian Bumbescu nu a dorit să escaladeze acest conflict, oferind doar o scurtă declarație pentru site-ul nostru: „Nu vreau să mai comentez. Vreau să stau liniștit. Am probleme de sănătate, sunt hipertensiv. E treaba suporterilor dacă vor să plătească amenda. Nu vreau să intru în conflict cu nimeni”, a spus fostul mare jucător al Stelei.

De-a lungul carierei de fotbalist, Bumbescu a acumulat 316 meciuri în Liga 1 și a înscris 4 goluri. În plus față de participarea la cele 7 campionate naționale, Cupa Europei și Supercupa Europei, fostul fundaş a câștigat Cupa României de 4 ori, în 1982, 1985, 1989 și 1992.

ADVERTISEMENT

Adrian Bumbescu a strâns 15 selecționări pentru echipa reprezentativă a României, unde a înscris un gol. În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” Clasa a II-a pentru câștigarea Cupei Campionilor Europeni în 1986.

ADVERTISEMENT