Sport

Suporterii dinamoviști acuză un aranjament la meciul Oțelul – CSA Steaua 3-2: „E în play-off doar să încurce Dinamo”

Suporterii dinamoviști au lansat o serie de acuzații la meciul Oțelul Galați - CSA Steaua, scor 3-2, în a doua etapă din play-off-ul ligii secunde.
31.03.2023 | 10:13
Suporterii dinamovisti acuza un aranjament la meciul Otelul  CSA Steaua 32 E in playoff doar sa incurce Dinamo
Suporterii lui Dinamo acuză aranjament la meciul Oțelul - CSA Steaua 3-2. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

CSA Steaua a pierdut primul meci în play-off-ul Liga 2 Casa Pariurilor, scor 2-3 cu Oțelul, în etapa a doua. Gazdele conduceau la pauză cu 3-0, însă „militarii” au redus din diferență în a doua repriză, insuficient pentru a obține vreun punct. Fanii lui Dinamo au răbufnit după meciul de la Galați și au acuzat un aranjament.

Suporterii dinamoviști acuză blat la meciul Oțelul – CSA Steaua 3-2: „E în play-off doar să încurce Dinamo”

Kehinde Fatai, care s-a alăturat Oțelului Galați în această iarnă, a deschis scorul după un sfert de oră, iar cinci minute mai târziu și-a trecut în cont „dubla”. Ursu, în minutul 32, a stabilit scorul pauzei. Echipa antrenată de Dorinel Munteanu conducea cu 3-0.

ADVERTISEMENT

În repriza secundă, Ștefan Bodișteanu a marcat o „dublă” și a stabilit scorul final. La finalul meciului de la Galați, Daniel Oprița, antrenorul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, a amenințat că își dă demisia. Suporterii lui Dinamo nu au neglijat partida rivalelor din play-off-ul ligii secunde și au ieșit la atac.

Fanii „alb-roșiilor” au acuzat aranjamente la meciul Oțelul – CSA Steaua prin intermediul comentariilor postate pe paginile dedicate echipei din Ștefan cel Mare. „CSA e în play-off doar să încurce Dinamo”, „CSA Steaua le dă meciul”, „CSA o să facă tot posibilul să ne încurce, plus rudenia Oprița – Dorinel”, „Un blat ordinar, să vedeți cum o să joace Steaua cu noi”, „Când portarul de la Steaua trage de timp la 3-2 pentru Oțelul ce poate să fie?”, au fost câteva dintre acuzațiile lansate de suporterii lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Suporterii „câinilor” au reclamat în special fazele din care gălățenii au marcat cele trei goluri, fiind evidentă lipsa de marcaj a apărătorilor steliști. „Cam ciudat, trei fundași strâng spre cel care centrează, lăsându-l liber pe Fatai. Nu ai cum… trei să meargă spre omul cu mingea, nici Messi dacă era!” / „Uitați-vă la individul chelios de joacă fundaș central la Armată cum îl lasă intenționat liber pe Fatai și trage spre zona unde mai erau 3 fundași. Un blat mizerabil”.

otelul csa
Faza primului gol marcat de Fatai, pe care o acuză fanii lui Dinamo. foto: captură Orange Sport

Fanii lui Dinamo au acuzat lipsa de motivație a celor de la CSA Steaua în meciul cu Oțelul: „Încep jocurile de culise?!!!”

CSA Steaua a cerut amânarea derby-ului cu Oțelul Galați din etapa a doua a play-off-ului din Liga 2 Casa Pariurilor. Daniel Oprița s-a plâns de faptul că jucătorii convocați la loturile echipelor naționale vor ajunge foarte târziu pentru partida cu echipa lui Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bodișteanu, convocat de Daniel Pancu la naționala României U20 pentru amicalele cu echipele similare ale Portugaliei (1-1) și Norvegiei (0-4), a marcat ambele goluri ale „militarilor” în partida cu Oțelul. Totuși, suporterii dinamoviști au acuzat o lipsă de motivație intenționată a celor de la CSA Steaua în derby-ul cu Oțelul.

„Încep jocurile de culise?!!!”, „Singurul obiectiv al lui CSA este să nu promoveze Dinamo anul ăsta. Altceva nu au pentru ce să joace”, „Un blat în care pe final au zis ‘Hai să nu arate a blat’”, au mai scris fanii lui Dinamo. Derby-ul CSA Steaua – Dinamo va avea loc pe 17 aprilie, ora 18:00.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru, iritat de situația din play-off-ul Liga 2 Casa Pariurilor: „Nu mi se pare în spiritul fair-play-ului”

În ciuda reacției furtunoase pe care Florin Talpan a avut-o în direct la FANATIK SUPERLIGA, CSA Steaua are în continuare interdicția de a promova în SuperLiga. Basarab Panduru consideră lipsă de fair-play prezența „militarilor” în play-off-ul ligii secunde, în condițiile în care, nu pot lupta la promovare.

„E prea mult! De ce să fie în play-off o echipă care nu poate să promoveze?! Ce e cu bătaia asta de joc?! Dacă Legea Sportului nu te lasă să interzici echipele astea în play-off, atunci e Legea greșită! Noi mereu o facem cum vrem, când vrem.

Dacă la începutul anului ar fi fost 4 echipe fără drept de promovare și se calificau toate în play-off, ce făceam? De ce tot timpul trebuie să stricăm tot?”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

CSA Steaua și Poli Iași ocupă primele două locuri în play-off cu câte 43 de puncte, podiumul fiind completat de Oțelul Galați cu 39 de puncte. Pe locurile 4, 5 și 6 se află Dinamo, Gloria Buzău și Unirea Dej, toate cu câte 32 de puncte.

ADVERTISEMENT