Fotbal intern

Suporterii dinamoviști au susținut echipa înaintea jocului cu Hermannstadt. Mai bine de 200 de fani s-au strâns la Arena Naţională. Video Exclusiv

24.08.2020 | 20:03
Suporterii dinamovisti au sustinut echipa inaintea jocului cu Hermannstadt Mai bine de 200 de fani sau strans la Arena Nationala Video Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo București va debuta în noul sezon din Liga 1 astăzi împotriva lui FC Hermannstadt, de la ora 21:00, va fi primul meci oficial de când spaniolii au venit la echipă.

Fanii dinamoviști s-au adunat în număr mare pentru a-i susține pe favoriții lor înainte de jocul din acestă seară. Ei au făcut spectacol cu fumigene.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre 200 de fani cel puțin. Suporterii nu au ținut cont de distanțarea socială și au încurcat traficul din București.

Fanii au făcut spectacol înainte primului joc al dinamoviștilor din actualul sezon

Suporterii echipei din București au strigat numele echipei, au avut un banner și steaguri în culorile formației din ”Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo le-au făcut o primire specială fanilor inaintea meciului cu Hermannstadt, din prima etapa a noului sezon.

Posted by Fanatik.ro on Monday, August 24, 2020

Din păcate pentru ei, fanii dinamoviști nu vor putea să-și susțină favoriții și de pe stadion. Accesul suporterilor este interzis în interiorul stadioanelor de fotbal din România.

Ei i-au strigat numele antrenorului Gigi Mulțescu. Este posibil ca tehnicianul lui Dinamo să nu mai fie pe bancă în următoarea perioadă deoarece Cosmin Contra a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK că este în discuții cu oficialii clubului.

ADVERTISEMENT

Dinamo pleacă favorită în jocul cu Hermannstadt

Dinamo continuă în Liga 1 datorită faptului că în acest sezon campionatul României va avea 16 echipe în loc de 14 câte a avut până acum.

Dacă Liga 1 rămânea cu 14 echipe, Dinamo ar fi retrogradat alături de Chindia Târgoviște pentru că a terminat sezonul pe penultimul loc. După ce s-a decis ca Liga 1 să aibă 16 echipe, Dinamo a rămas în prima ligă, iar Chindia Târgoviște a mers al baraj contra lui CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

În meciul din această seară cu FC Hermannstadt de pe teren propriu Dinamo pleacă cu prima șansă. 2,55 este cota lui Dinamo pentru o victorie contra echipei din Sibiu. 3,15 este cota pentru un rezultat de egalitate, iar victoria oaspeților are o cotă de 2,80.

ADVERTISEMENT