Fotbal intern

Suporterii dinamoviști continuă lupta pentru salvarea clubului: ”Aceasta este misiunea asumată. Nu cedăm”

27.02.2021 | 16:31
Suporterii dinamovisti continua lupta pentru salvarea clubului Aceasta este misiunea asumata Nu cedam
ADVERTISEMENT

Suporterii dinamoviști continuă lupta pentru salvarea clubului prin strângerea de fonduri și neagă orice fel de implicare în deciziile tehnico-tactice ale antrenorului Ionel Gane.

În spațiul public a apărut informația conform căreia câțiva suporteri au intrat peste jucători în vestiar înaintea meciului cu FC Viitorul și le-au oferit indicații de joc.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul ”câinilor”, dar și managerul sportiv Mario Nicolae au negat aceste lucruri și îl acuză pe Ion Marin că vrea să strice atmosfera la echipă.

Salvarea clubului de la faliment, singura misiune a suporterilor dinamoviști

Într-un comunicat postat pe rețelele de socializare, suporterii dinamoviști au luat atitudine după ultimele informații și precizează că nu au mers în vestiar, singurul lor scop în acest moment fiind salvarea clubului de la faliment.

ADVERTISEMENT

”În ciuda efortului extraordinar depus de suporterii lui Dinamo, echipa nu își regăsește cadența în Liga 1. Eșecul drastic înregistrat aseară cu Viitorul chiar doare! Suporterii au readus clubul pe linia de plutire, când puțini oameni din sport îi mai acordau șanse, ba chiar aruncau deja cu pământ peste el prin presă”, au scris fanii pe Facebook.

”Împreună am purtat Dinamo pe brațe, e adevărat, dar nu în sicriu! DDB a achitat datorii către ANAF, a stins litigii care ar fi dus la depunctare, DDB a achitat salarii personalului administrativ și i-a adus pe jucători cu banii la zi, cum puține echipe sunt în Liga 1”, continuă mesajul.

ADVERTISEMENT

Suporteri dinamoviști salvare club

Fanii, deranjați că atacurile vin de la dinamoviști

”Aceasta este misiunea asumată de suporteri, salvarea cu orice preț a lui Dinamo, iar obiectivul pe termen scurt este acela de a aduna banii necesari pentru licență. DDB nu a făcut altceva până acum, decât să se asigure că Dinamo poate funcționa zilnic fără probleme și că jucătorii împreună cu staff-ul au liniștea necesară pentru a pregăti meciurile. ATÂT ȘI NIMIC MAI MULT!

Din păcate însă, în spațiul public au apărut informații menite să știrbească toate aceste eforturi ale noastre. Nu că nu am fi obișnuiți cu atacurile, de cele mai multe ori venite chiar dinspre dinamoviști de-ai noștri, am tăcut și ne-am văzut în continuare de treabă, însă ce e prea mult chiar nu poate fi trecut cu vederea!

ADVERTISEMENT

Dezmințim pe această cale informația apărută astăzi în spațiul public, conform căreia: ‘suporterii ar fi intrat în vestiar peste Gane’. ȘI O FACEM CU TOATĂ FERMITATEA POSIBILĂ! Este pur și simplu o invenție, ca să nu o numim minciună, deși exact asta este, ale cărei dedesubturi ne scapă”, mai notează suporterii.

Suporterii nu înțeleg motivația acestor zvonuri

”De ce ai vrea să lovești, mai ales într-un moment atât de delicat, ca acesta, în singura sursă de oxigen a lui Dinamo!? Programul DDB. Care să fie motivația pentru care să fii dispus să te năpustești în suporterii care luptă din răsputeri să păstreze clubul în viață!?

Să mai spui și că ‘suporterii i-au dat chiar indicații de joc lui Jerry’, căruia ‘i-au distrus autoritatea și personalitatea’, întrece orice imaginație! Detaliile acestea oferite în conturarea invenției duc cu gândul la intenții obscure de-a dreptul!

Repetăm, care să fie oare intențiile!? Și lăsam eventualul răspuns în aer, să plutească, să fie luat de vânturi, să se ducă pe pustiuri, să dispară! Pentru că dacă asemenea intenții își produc efectele, pentru Dinamo ar însemna moartea!

Însă stați liniștiți, câinilor, pentru că nu cedăm, indiferent ce! Împreună mergem mai departe! FOARTE IMPORTANT. În acest moment, analizăm în liniște și cu responsabilitate situația, pentru a găsi cele mai bune soluții prin care să redresăm situația la club”, se încheie comunicatul DDB.

ADVERTISEMENT
Tags: