Sport

Suporterii dinamoviști îngroapă securea războiului cu Dănuț Lupu și Clubul Sportiv: „Avem o datorie”

Ultrașii din PCH vor susține echipa de handbal masculin în drumul spre grupele Ligii Campionilor. Dinamoviștii se vor duela joi cu Vive Kielce.
14.09.2021 | 19:37
Suporterii dinamovisti ingroapa securea razboiului cu Danut Lupu si Clubul Sportiv Avem o datorie
ADVERTISEMENT

Dacă până mai ieri erau în război cu Dănuț Lupu și amenințau că nu vor mai susține nicio echipă până la înlăturarea sa din Clubul Sportiv Dinamo, acum suporterii „câinilor” revin la sentimente mai bune.

Stă mărturie mesajul prin care aceștia își anunță prezența la meciul de debut al echipei de handbal în grupele Ligii Campionilor. Dinamo – Vive Kielce se joacă joi, 16 septembrie, în sala din Ștefan cel Mare, cu începere de la ora 19:45.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Xavi Pascual au fost repartizați în Grupa B, unde se mai află deținătoarea trofeului, Barcelona, dar și maghiarii de la Veszprem, pentru care a evoluat și Marian Cozma, fostul pivot crescut și consacrat în tricoul alb-roșu.

Ultrașii lui Dinamo vor susține echipa de handbal masculin în drumul spre grupele Ligii Campionilor

CÂINILOR, NU NE LĂSĂM FRAȚII LA GREU! (Vă rugăm să citiți tot și să răspândiți mesajul!) Avem o datorie față de cei care au luptat împreună cu noi în toți acești ani și care, la rândul lor, ne-au sărit în ajutor atunci când le-am cerut-o.

ADVERTISEMENT

EXCLUSIV pentru Ovidiu Semen, pentru Daniel Georgescu și pentru jucătorii și staff-ul (plecați sau rămași) alături de care am creat un fenomen unic în România și a dorinței lor de a nu îi lăsa singuri acum: VOM FI PREZENȚI în sala Dinamo, la primul meci din acest sezon al EHF Champions League, joi, 16 septembrie 2021, de la ora 19:45, contra puternicei echipe poloneze Łomża Vive Kielce!

Haideți să le arătăm tuturor că DINAMO SUNTEM NOI, O MARE FAMILIE! Avem 400 de bilete pe care le vom împărți joi, începând cu ora 17:30, la casele de bilete din fața clubului Dinamo, în primul rând celor care au venit de-a lungul timpului cu noi la handbal.

ADVERTISEMENT

Prețul unui bilet este 10 Lei. Accesul în sală îl vom face pe la intrarea noastră dinspre bazinul descoperit. Avem rezervată toată peluza și tribuna, ca de obicei.

Nu rămâne nimeni afară! Vă rugăm să țineți cont de criteriul vestimentației menționat mai sus și să aveți și o mască la voi”, se arată în comunicatul Peluzei Cătălin Hîldan.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu le-a arătat semne obscene suporterilor dinamoviști

Chiar dacă au decis să susțină echipa de handbal în drumul spre grupele celei mai importante competiții intercluburi, e greu de crezut că ultrașii vor da uitării atât de curând conflictul cu Dănuț Lupu.

Apostrofat chiar la Supercupa României, pierdută de elevii lui Xavi Pascual în fața celor de la Dobrogea de Sud, scor 18-19, fostul mare mijlocaș dinamovist și-a ieșit din minți și le-a arătat semne obscene, declanșând un scandal în toată regula.

Bețivule, bețivule!” și „Lupule, ești o mizerie!”, au scandat, printre altele, suporterii din Peluza Cătălin Hîldan, în timp ce Lupu se pregătea să părăsească sala din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT