Sport

Suporterii dinamoviști nu concep ca Sorescu să meargă la FCSB: „Va ajunge unde merită. În niciun caz la marginea Bucureștiului”

În încercarea de a împiedica transferul la FCSB, DDB i-a transmis un mesaj special căpitanului Deian Sorescu. Clubul a refuzat oferta inițială, dar discuțiile pot continua.
30.08.2021 | 15:45
Suporterii dinamovisti nu concep ca Sorescu sa mearga la FCSB Va ajunge unde merita In niciun caz la marginea Bucurestiului
ADVERTISEMENT

Vestea că Deian Sorescu – jucătorul în schimbul căruia Dinamo speră să obțină suficienți bani încât să rezolve măcar o parte din problemele financiare – ar putea ajunge la rivala FCSB i-a scos din minți pe fanii din DDB Italia. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, aceștia i-au transmis căpitanului, care tocmai și-a sărbătorit ziua de naștere în cantonamentul echipei naționale, să se opună acestei mutări.

Chiar dacă oferta inițială făcută de Gigi Becali a fost considerată nesatisfăcătoare și, implicit, refuzată de conducerea clubului din Ștefan cel Mare, discuțiile ar putea continua. Suporterii speră, însă, ca mijlocașul de 24 de ani să prindă, pe ultima sută de metri, un transfer în străinătate.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că o formație din prima ligă poloneză – Cracovia, mai precis – este nu doar interesată de serviciile sale, ci și dispusă să ofere 1,3 milioane de euro pentru a-l aduce alături de ceilalți doi români din lot, Sergiu Hanca și Cornel Râpă.

Fanii dinamoviști încearcă să blocheze transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Mesaj dedicat căpitanului

Suntem suporteri și datoria noastră este să-i susținem și să-i încurajăm pe jucători. Deian și-a atras și ceva critici pentru declarațiile tăioase. Dar trebuie să recunoaștem că aceeași răutate, atunci când este exprimată în teren, îi urcă pe adversari pe garduri. Face parte din talentul lui.

ADVERTISEMENT

Cine va avea ochi să-l vadă la adevărata lui valoare, va ști și prețul corect pentru cel mai bun jucător din Liga 1. Alături de colegii lui și alături de suporteri, a pus umărul la salvarea lui Dinamo de la retrogradare, într-un moment în care nimeni nu mai credea în salvare.

În sezonul actual, prin golurile lui, ne-a adus cele 6 puncte. Acum, îi putem îngădui și noi meciuri mai puțin reușite. Suntem siguri că într-o zi va ajunge acolo unde merită.

ADVERTISEMENT

În niciun caz la marginea Bucureștiului, sub comanda unui patron care-și tratează jucătorii ca pe o turmă de cornute. Lui Deian îi trebuie puțină răbdare. Are 24 de ani împliniți astăzi.

E în grafic din toate punctele de vedere ale performanței. Trebuie să continue să se dăruiască în teren. Calitatea lui nu poate trece neobservată. Are și tupeul necesar pentru a se impune la o echipă cu jucători de valoare.

ADVERTISEMENT

Nu e departe ziua în care va ajunge la o echipă mare din Europa. Atunci va salva încă o dată Dinamo”, se arată în mesajul publicat de suporterii DDB Italia, una dintre cele mai active facțiuni ale proiectului.

O legendă a lui Dinamo vrea ca Sorescu să ajungă la FCSB

În schimb, Florin Prunea nu este deloc deranjat de posibilitatea ca Deian Sorescu să ajungă la FCSB. Ba chiar îi sfătuiește pe oficialii lui Dinamo să accepte cei 700.000 de euro oferiți de patronul eternei rivale, pentru a ridica în sfârșit interdicția la transferuri.

Eu cred că plecarea lui Sorescu la FCSB e singura variantă pentru a scoate clubul de unde e. Nu știu cât e de legal, dar important e să se ridice interdicția la transferuri. Dacă nu, îi va fi foarte greu lui Dinamo să se mențină în Liga 1”, a declarat fostul portar și conducător al „câinilor”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 2,35 este cota pentru „1 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT