Fotbal intern

Suporterii dinamoviști, pas important pentru salvarea clubului: au virat 400.000 de lei în conturi pentru salariile jucătorilor. Anunțul oficial al clubului din ”Ștefan cel Mare”

05.02.2020 | 14:50
Suporterii dinamovisti pas important pentru salvarea clubului au virat 400000 de lei in conturi pentru salariile jucatorilor Anuntul oficial al clubului din Stefan cel Mare
ADVERTISEMENT

Proiectul inițiat de susținătorii echipei din ”Ștefan cel Mare”, intitulat ”Doar Dinamo Bucureşti”, începe să se vadă în activitatea de zi cu zi a echipei. Miercuri, clubul dinamovist a emis un comunicat de presă în care face publice sumele încasate de club prin acest programat inițiat de suporteri.

Suporterii dinamoviști fac progrese în salvarea clubului: au virat 400.000 de lei în conturi pentru salariile jucătorilor

Dinamo anunță miercuri, pe site-ul oficial, că proiectul ” Doar Dinamo București” a ajutat deja clubul pentru a reuși să se achite față de jucătorii de la prima echipă, antrenori și juniori.

ADVERTISEMENT

”Conducerea executivă Dinamo 1948 precizează prin intermediul site-ului oficial că în conturile clubului nostru au intrat suma de 400.000 de lei, provenită din fondurile suporterilor înscriși în programul ”Doar Dinamo București”.

Cu ajutorul fanilor noștri au fost achitate salariile jucătorilor de la prima echipă (329.702 lei) și drepturile financiare ale staff-ului tehnic (56.040 lei), toate pentru luna noiembrie 2019, precum și salariile juniorilor dinamoviști (14.250) pentru luna decembrie a anului trecut”

ADVERTISEMENT

În același comunicat emis în cursul acestei săptămâni, clubul din Capitală dezvăluie că s-a făcut un pas important în obținerea licenței pentru sezonul viitor.

”Preluarea acțiunilor clubului de către suporteri, într-un procent de 10%, reprezintă un moment fără precedent în fotbalul românesc. Un prim pas pentru obținerea licenței a fost făcut”, se mai arată în comunicat.

ADVERTISEMENT

Inițiativa fanilor, lăudată de conducerea clubului

Proiectul inițiat de susținătorii echipei din ”Ștefan cel Mare” a primit laude din partea conducerii clubului prin vocea managerului general Florin Prunea.

După succesul cu Astra din prima rundă a campionatului jucată în 2020, fostul mare portar a lăudat planul de salvare pus la cale de fanii ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

”Au făcut un gest fenomenal, unic în România, dar de acum trebuie să facem și noi ceva. Orice loc în sus înseamnă bani mai mulți. Este incredibil ce au făcut, înseamnă că avem viitor”

Momentan, fanii au luat 10%, dar spun că nu se vor opri aici. Programul Doar Dinamo București este văzut de către o parte a suporterilor lui Dinamo drept unica soluție pentru a salva echipa.

Programul Doar Dinamo București, pe scurt DDB, este văzut de către o parte a suporterilor lui Dinamo drept unica soluție pentru a salva echipa. Modelul socios nu este o noutate în România, fanii unor echipe ca Poli Timișoara sau Universitatea Cluj cochetând în trecut cu acest concept făcut faimos de Barcelona.

ADVERTISEMENT
Tags: