Fotbal intern

Suporterii Farului l-au ameninţat pe Ciprian Marica! “Vezi să nu te îneci”

Autor: Claudiu Surmei | 04.08.2018 | 14:01
Suporterii Farului au făcut show la Ovidiu. Ce mesaj i-au transmis lui Marica

SSC Farul Constanța a primit sâmbătă vizita celor de la ACS Poli Timișoara, în prima etapă din Liga a 2-a. La Ovidiu, pe stadionul celor de la Viitorul, pus la dispoziție de Gheorghe Hagi, aproape 3.000 de oameni au urmărit meciul din tribune. Suporterii Farului au făcut show la Ovidiu și nu au uitat de războiul cu Ciprian Marica, cel căruia i-au dedicat chiar și un banner.

Fanii constănțeni au venit la stadion cu fulare, eșarfe și steaguri în culorile favoriților, au cântat și și-au susținut favoriții până la finalul meciului. Ultrașii nu au ratat ocazia să îi transmită un mesaj lui Ciprian Marica. Fostul internațional român a câștigat în această vară licitația pentru marca Farul, însă fanii echipei nici nu au vrut să audă de o asociere cu Marica. Galeria Farului a afișat, în partida cu ACS Poli Timișoara, un banner la adresa lui Ciprian Marica. “Este ora 13, Farul are meci. Salvatorule, ești la plajă? Vezi să nu te îneci”, au scris fanii pe bannerul respectiv.

Suporterii Farului l-au ameninţat pe Ciprian Marica

Ciprian Marica a interzis echipei din Liga 2 folosirea numelui “Farul”. Fostul internaţional român deţine brandul “Farul” şi a trimis o notificare formaţiei care va evolua în liga secundă din România. Clubul de la malul Mării Negre a fost la un pas de desfiinţare în această vară, însă problemele par că nu s-au oprit. “Într-adevăr, s-a trimis o notificare ca SSC Farul să nu mai folosească numele ‘Farul’”, a declarat Ciprian Marica. “Până acum, nu am primit nimic oficial în acest sens”, a susţinut Marcel Lică, preşedintele clubului.

Ciprian Marica a avut o postare în termeni extrem de duri pe rețelele de socializare în care a anunțat că va lansa o nouă echipă cu numele Farul Constanța, întrucât nu a putut ajunge la un consens cu cei de la SSC Farul, echipa care a promovat recent în Liga 2„Să fie clar, o dată pentru totdeauna: nu mă interesează cârpelile, micile înțelegeri “ca să fie bine pentru toată lumea”. Eu nu pot să fiu manevrat după cum o cer interesele unora sau altora. Trebuie să existe un singur interes: FC FARUL CONSTANȚA! Decât să intru în mocirla făcută de alții, prefer să-mi găsesc propriul drum, chiar dacă e mai lung și mai dificil. Eu mi-am construit drumul în viață prin fotbal, mi-am făcut un nume, o situație materială bună, pot să trăiesc liniștit dacă stau deoparte. Dar nu vreau să stau deoparte, vreau să mă implic, să ajut cu tot ce am învățat eu, să cresc sportivi cu caractere puternice. Am făcut-o la o scară mai mică prin fundația mea, mi-am zis că e momentul să o fac la scară mare, să pun umărul la renașterea unui mare brand, Farul, prin copiii Constanței, împreună cu toți constănțenii care iubesc Farul”, a scris Ciprian Marica pe pagina de Facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!