Sport

Suporterii FCSB, mesaj amenințător pentru Vasile Dîncu: „Vor fi taxați la alegeri! Ni s-a spus că legea nu va fi votată”. Exclusiv

Gheorghe Mustață îl atacă pe Vasile Dîncu și inițiativa sa din Parlament care ar putea ajuta CSA Steaua să promoveze în SuperLiga.
15.04.2023 | 13:38
Suporterii FCSB mesaj amenintator pentru Vasile Dincu Vor fi taxati la alegeri Ni sa spus ca legea nu va fi votata Exclusiv
Vasile Dîncu a inițiat un proiect de lege prin care CSA Steaua București poate promova în SuperLiga. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață a reacționat după inițiativa legislativă controversată a lui Vasile Dîncu, care ar putea facilita un derby FCSB – Steaua, în SuperLiga.

Gheorghe Mustață, indignat după proiectul de lege al lui Vasile Dîncu: „O să se vadă și inițiativa suporterilor la alegeri”

Gheorghe Mustață a vorbit pentru FANATIK despre proiectul de lege care poate trimite CSA Steaua București în SuperLiga: „O să se vadă rezultatul anul viitor când sunt alegerile. Evident că vor fi taxați la vot dacă va trece legea, nu?”.

ADVERTISEMENT

Liderul galeriei FCSB e convins că marea masă a suporterilor steliști va sancționa la următoarele alegeri acest gest: „Dacă domnul Dîncu a inițiat această lege cu încă doi parlamentari, o să se vadă și inițiativa suporterilor steliști anul viitor la alegeri”.

Suporterii FCSB i-au scris fostului prim-ministru, iar acesta ar fi declarat că nu va susține proiectul de lege:„Domnul Orban a zis că nu va vota și mai sunt și alți senatori de la alte partide care au zis că nu vor vota. Încă o dată, vor fi taxați dumnealor la alegeri. Asta este singura armă a noastră”, mai spune Mustață, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Ludovic Orban nu susține inițiativa legislativă a lui Vasile Dîncu
Ludovic Orban nu susține inițiativa legislativă a lui Vasile Dîncu

Mustață nu vede niciun beneficiu al acestei lege, pe care o consideră că e dată cu dedicație„Ajută pe altcineva de pe la Cluj legea asta, nu sportul. Dar n-ai cu cine. Ne vom spune și noi părerea anul viitor. Să promoveze în Divizia A, unde vor ei. S-o mai înființa vreo ligă”. 

Gheorghe Mustață anunță peste 20.000 de fani la FCSB – Farul: „S-au vândut deja 11.000 de bilete”

Gheorghe Mustață nu va urmări derby-ul dintre Steaua și Dinamo și e convins că vor fi mai mulți fani la FCSB – Farul: „S-au vândut deja 11.000 de bilete. Suntem siguri că vor fi peste 20.000 de spectatori cu Farul. Chiar dacă e Paștele, e zi liberă și oamenii o să vină la meci. E un meci decisiv: ai bătut Farul, ești campionat. Ai pierdut, nu mai ai nicio șansă la titlu! 

ADVERTISEMENT

Nu ne interesează câți vor fi la CSA – Dinamo. Nu se compară Liga 2 cu Liga 1. Nu mă interesează ce o să se întâmple la meciul ăla. Fiecare să gândească așa cum vrea. Nu mă interesează pe mine. Eu vorbesc de Steaua, nu de alte echipe”.

Liderii Peluzei Nord au fost în cantonamentul echipei de la Berceni pentru a-i mobiliza pe jucători și au transmis și un mesaj fanilor FCSB: „Am fost la jucători, i-am mobilizat înainte de meci și e foarte important să câștige ca să avem șanse în continuare la campionat. Sper ca suporterii să vină alături de echipă și le promitem jucătorilor că vor avea parte de toată susținerea. Suntem alături de ei”. 

ADVERTISEMENT

FCSB – Farul e derby-ul etapei a patra din play-off-ul SuperLiga. Vicecampioana României e pe locul trei, la cinci puncte de echipa lui Gheorghe Hagi, iar cu o victorie pe Național Arena ar putea reintra puternic în lupta la titlu. Meciul se dispută a doua zi de Paște, pe 17 aprilie, de la ora 20:30.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „2 sau GG” la meciul FCSB – Farul

ADVERTISEMENT