Fotbal intern

Suporterii FCSB nu-l acceptă pe Bogdan Andone: “Pentru noi, tu eşti Şumudică 2!”

04.06.2019 | 15:35
Suporterii FCSB nul accepta pe Bogdan Andone Pentru noi tu esti Sumudica 2
ADVERTISEMENT

Suporterii FCSB de la “Peluza Roş Albastră” gruparea care reprezintă, pratic, majoritatea fanilor formaţiei patronate de Gigi Becali, a emis în cursul zilei de marţi mai multe comunicate de protest la adresa numirii lui Bogdan Andone în funcţia de antrenor principal, mişcare care a fost anunţată în exclusivitate de FANATIK. 

Suporterii FCSB protestează după venirea lui Bogdan Andone. “Îl dai pe Teja afară şi vrei să iei titlul cu secundul lui?!”

Fanii celor de la FCSB se leagă de faptul că Andone este cumnatul lui Marius Şumudică şi anticipează în viitorul apropiat o venire pe bancă a fostului tehnician de la Astra şi Kayserispor. Ultraşii roş-albaştrilor au fost direct implicaţi în blocarea unei eventuale numiri a lui “Şumi” la FCSB în această vară, ei vopsind zidurile cantonamentului cu mesaje anti-Şumudică.

ADVERTISEMENT

“Bogdan Andone, pentru noi, tu eşti Şumudică 2!” a fost mesajul postat pe pagina de facebook a grupului, iar apoi s-a şi detaliat.

“Îl dai pe Teja afara pentru ratarea titlului și îți propui sa-l câștigi cu secundul lui…
Steaua a devenit o scoala de antrenori, unde secunzii încearcă sa învețe meserie, pentru ca mai apoi sa prindă un contract de principal prin țările arabe. 
An de an mai apare câte un nume scos din joben de patron. Și an de an terminam pe 2. 
Oare nu exista o legătura între toate astea?
Ce mai urmează? Lutu antrenor pare deja o varianta de lux…
Sigur, vom auzi in zilele următoare despre cât de mult fotbal știe noul secund, despre cât de mult muncește, despre cât de mult studiază… dar ar trebui sa fim atenți la numele noului secund al secundului, pentru ca in Septembrie e posibil sa se facă rocada..”, se arată în comunicatul celor de la Peluza Roş-Albastră. 

ADVERTISEMENT

Bogdan Andone urmează să fie prezentat drept noul antrenor principal al FCSB într-o conferinţă de presă care va avea loc miercuri, unde în jurul orelol 12.00.