Fotbal intern

Suporterii FCSB nu-l iartă pe Andrei Vlad după gafa din meciul cu CFR Cluj: „E bufon de circ, nu Buffon!”

04.05.2021 | 09:08
Suporterii FCSB nul iarta pe Andrei Vlad dupa gafa din meciul cu CFR Cluj E bufon de circ nu Buffon
ADVERTISEMENT

Portarul Andrei Vlad este contestat vehement de liderul galerei FCSB, Gheorghe Mustață, pentru faza în care CFR a egalat în meciul cu „roș-albaștrii” din etapa a cincea a play-off-ului.

Vlad a rămas inert pe linia porții la centrarea lui Deac, din ultimul minut al timpului adițional, transformată în gol de Burcă. Mingea a căzut în fața porții și goal-keeper-ul FCSB părea că nu va avea nicio problemă în a reține balonul.

ADVERTISEMENT

Mingea a căzut, însă, pe o brazdă de pământ și a căpătat o traiectorie care la surprins pe Andrei Vlad. Liderul galeriei FCSB a criticat în termeni duri atitudinea unor jucători ai lui Toni Petrea.

Andrei Vlad, desființat de Gheorghe Mustață după gafa din meciul FCSB – CFR Cluj

Șeful galeriei roș-albaștrilor e foc și pară pe portarul Andrei Vlad. Pe lângă lipsa de reacție de la golul egalizator, din prelungirile partidei cu CFR, acestuia i se reproșează și atitudinea zeflemistă, pe care Mustață o consideră nepotrivită pentru un jucător al FCSB.

ADVERTISEMENT

”Nu se poate să ai atitudinea asta tu ca portar! Cristea se ruga de Vlad să iasă la o altă fază și el nu ieșea. Ieși, bă, că ești portar! Ieși pe centrare, te-a învățat Duckadam de o mie de ori. Tot careul ăla e al tău. Nu, că tu trebuie să ne arăți nouă… zici că e cel puțin filosof. Ia minge, o ocolește, dă în fițe. Ne-ai omorât cu fițele tale. Păcat de atitudinea jucătorilor, că s-a văzut clar că jucătorii au avut atitudine.

Ți-a zis Duckadam de acum doi ani să înveți să ieși pe 6 metri. Nu vreau să pierdem campionatul din cauza acestui băiat! Ne-am săturat! E al treilea an consecutiv în care acest băiat ne-a luat campionatele. Pleacă la Inter? Ce să caute acolo? Să se ducă la Dâlga sau pe aici prin apropiere de București. Poate se crede Buffon. Bufon de la circ, nu Buffon portarul. Începând de astăzi, Vlad nu mai are nicio treabă cu Steaua (FCSB – n.r.)”, a declarat Gheorghe Mustață într-o intervenție la Radio Sport 1.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, amenințări fără precedent la adresa jucătorilor FCSB

Liderul galeriei FCSB nu s-a ferit să profereze amenințări a adresa jucătorilor pregătiți de Toni Petrea, cu riscul de a fi interziși pe stadioane.

”Putem câștiga următoarele 5 meciuri cu atitudinea avută de jucători azi, dar ne trebuie și portar. Uite cum dă el cu piciorul în pământ! Pune mâna și ieși pe 6 metri, că ești portar. Când vor fi primiți suporterii la meciuri le vom arăta noi ce înseamnă suporteri.

ADVERTISEMENT

Începând de azi, va fi mai dificilă o prietenie între noi și jucători. Cu siguranță în următoarele zile se vor întâlni cu noi la poartă. Oamenii s-au săturat de acest băiat. Indiferent de interdicții, noi suporterii ne vom asuma orice.

Exact ce s-a întâmplat la PAOK. Și ei și-au asumat. Știți când au intrat suporterii lui PAOK peste jucători în vestiar? Le transmit jucătorilor că nu mai există prietenie cu mine. Vom risca orice, inclusiv că ni se vor face dosare penale”, a mai spus Mustață.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 2,18 este cota pentru „1X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT