Fotbal intern

Suporterii FCSB, prima reacție după decizia în cazul mărcii Steaua

25.04.2019 | 20:05
Suporterii echipei FCSB au oferit pe rețelele de socializare prima reacție după decizia Curții de Apel București în cazul mărcii Steaua

Suporterii echipei FCSB au oferit pe rețelele de socializare prima reacție după decizia Curții de Apel București în cazul mărcii Steaua. Fanii facțiunii ”Peluza Roș-Albastră” sunt mulțumiți de faptul că gruparea lui Gigi Becali a recuperat cinci mărci de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, iar majoritatea lor nu își doresc ca cei din ”Peluza Sud” să revină alături de formația din Liga 1 Betano.

Suporterii FCSB, prima reacție după decizia în cazul mărcii Steaua

Curtea de Apel București a anunțat joi că a decăzut din drepturi Clubul Sportiv al Armatei Steaua din drepturile conferite asupra mărcilor Steaua București, CS Steaua și Steaua și obligă gruparea din Liga 4 la plata a 20.411 lei către FCSB. Decizia nu este definitivă, CSA Steaua având posibilitatea să facă recurs în termen de 30 de zile de la înștiințare.

Suporterii echipei FCSB, reuniți sub ”Peluza Roș-Albastră”, au oferit prima reacție pe contul de Facebook după decizia din cazul mărcii Steaua. ”Justiția începe să-și facă treaba așa cum trebuie! Mai bine mai târziu decît niciodată! Încet-încet lucrurile reintră pe făgașul normal și în curând ne vom redenumi ceea ce am fost din 1947, adică Steaua București. Steaua suntem noi, doar noi!!”, este mesajul suporterilor clubului din Liga 1 Betano.

Mesajul postat de Peluza Roș-Albastră după decizia Curții de Apel București în cazul mărcii Steaua
Mesajul postat de Peluza Roș-Albastră după decizia Curții de Apel București în cazul mărcii Steaua

CSA Steaua a rămas cu o singură marcă

După anunțul acestei hotărâri, FANATIK a stat de vorbă cu avocatul Adrian Căvescu, reprezentatul FCSB, iar acesta a dezvăluit că CSA Steaua rămâne cu o singură marcă și că prin această decizie solicitarea prejudiciului de 37 de milioane de euro va fi foarte greu de probat. Contactat telefonic de FANATIK, juristul Florin Talpan nu aflase încă de hotărârea dată de Curtea de Apel București.

Lupta pentru marca Steaua și pentru recuperarea presupusului prejudiciu față de CSA Steaua este purtată de ani buni de juristul Florin Talpan. Armata a solicitat pentru perioada 2004-2014 un prejudiciu estimat la 37 de milioane de euro. Prin ultima hotărâre a Curții de Apel, aceste eforturi s-ar putea vedea năruite. Surse din avocatură, independente de acest război, susțin însă că decizia nu este decât o formă de amânare a dosarului de prejudiciu.