Sport

Suporterii FCSB s-au îngrozit când au văzut prețurile biletelor pentru meciul cu Sepsi! “Sunteți de tot râsul!”

Fanii FCSB-ului nu i-au menajat deloc pe oficialii echipei, dar nici pe jucători, supărați încă de înfrângerea la scor, împotriva Rapidului, 0-4.
12.03.2024 | 21:17
Suporterii FCSB sau ingrozit cand au vazut preturile biletelor pentru meciul cu Sepsi Sunteti de tot rasul
Suporterii FCSB s-au arătat nemulțumiți de prețul biletelor la primul meci din play-off. SUrsă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB intră în play-off din postura de lider detașat, dar atmosfera în rândul fanilor este una explozivă. Umilința cu Rapid de săptămâna trecută a lăsat urme încă adânci în rândul suporterilor roș-albaștrii.

Suporterii FCSB s-au îngrozit când au văzut prețurile biletelor pentru meciul cu Sepsi! “Sunteți de tot râsul!”

De parcă n-ar fi fost de ajuns, oficialii FCSB-ului le-au dat încă un motiv de nemulțumire fanilor, în cursul zilei de marți. Pe pagina oficială a roș-albaștrilor a fost făcută o postare în care urmăritorii erau îndemnați să achiziționeze bilete la partida FCSB – Sepsi, din weekend-ul următor.

ADVERTISEMENT

Se pare că FCSB nu se aștepta la o asemenea reacție, dar comentariile au curs necontrolat la postarea cu pricina. Majoritatea fanilor s-au arătat șocați de prețurile afișate, plângându-se că sunt mult prea scumpe.

Prețuri bilete FCSB – Sepsi

Peluze: 30 lei. Tribuna a II-a: 50 lei. VIP 3: 80 lei. VIP 2: 100 lei VIP 1: 150 lei. Meciul va avea loc Duminică, 17 martie, de la ora 21:00, pe Arena Națională și va da startul play-off-ului din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Era de ajuns să arunci o privire în secțiunea de comentarii și să observi nemulțumirea fanilor liderului Superligii. Pe lângă supărarea declarată față de prețul biletelor, suporterii au arătat că rana după meciul cu Rapid încă este proaspătă.

Fanii echipei patronate de Gigi Becali nu și-au menajat echipa pe care o susțin. Nu doar oficialii au intrat în vizorul suporterilor, dar și fotbaliștii au avut de îndurat cuvinte grele, la postarea pe contul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

Vă invităm să vedeți o mică parte a poziției fanilor FCSB față de decizia clubului: “Bravo, prețuri mărite, tribune goale. 50 de lei după umilința cu Rapid? Sunteți de tot râsul cu decizia asta, suporterii umiliți din nou.

Proști sunt cei care plătesc biletele să vină la meciurile voastre! Vă bateți joc de suporteri! Ar trebui să jucați fără niciun suporter! Cred că jucătorii vor trebui să plătească suporterii pentru că aceștia sunt singurii care fac spectacol pe stadion. Jucătorii sunt doar figuranți în ultima vreme”, au fost doar câteva dintre mesajele de nemulțumire.

ADVERTISEMENT
Unul dintre mesajele postate de fanii FCSB la postarea legată de prețul biletelor
Unul dintre mesajele postate de fanii FCSB la postarea legată de prețul biletelor

Interesant este că responsabilii contului oficial al celor de la FCSB au început să șteargă din valul de comentarii. Potopul de opinii, ritmul cu care veneau mesajele era sufocant și le făcea acestora misiunea să fie aproape imposibilă.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: