Sport

Suporterii FCSB, show pirotehnic la baza de la Berceni. Gheorghe Mustață l-a aruncat pe Mihai Stoica în piscină. Video

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, l-a aruncat în piscină pe Mihai Stoica la petrecerea de 26 de ani a grupului Skins Berceni organizată la baza de pregătire a echipei.
03.06.2022 | 17:53
Suporterii FCSB show pirotehnic la baza de la Berceni Gheorghe Mustata la aruncat pe Mihai Stoica in piscina Video
26 de ani a sărbătorit grupul Skins Berceni. Sursă foto: Imago
ADVERTISEMENT

Peluza Nord Steaua i-a sărbătorit pe campionii de la FCSB U15 cu un show pirotehnic de zile mari la baza de pregătire de la Berceni. Grupul Skins Berceni a celebrat 26 de ani de la înființare, iar Mihai Stoica a fost și el invitat la petrecere.

Gheorghe Mustață a sărit în piscină cu Mihai Stoica la petrecerea galeriei FCSB

Ultrașii steliști au petrecut la baza din Berceni și au sărbătorit 26 de ani de la înființare, iar managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a fost invitat și el petrecere.

ADVERTISEMENT

Într-un moment de euforie, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord Steaua, l-a luat în brațe pe Meme Stoica și l-a aruncat în piscină îmbrăcat. VIDEO AICI

Cu puțin timp înainte, suporterii roș-albaștri au creat o atmosferă incendiară pentru jucătorii U15 care au reușit event-ul în acest sezon și au umilit pe rivalele de la Dinamo, CSA Steaua, Craiova sau U Cluj, învingându-le la diferențe de scor foarte mari.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață a vorbit pentru FANATIK despre momentul în care a sărit cu Meme Stoica în piscină

Gheorghe Mustață a oferit mai multe detalii de la petrecerea Skins Berceni, în timpul căreia l-a aruncat pe oficialul FCSB-ului în piscină: „Am sărbătorit 26 de ani de la înființare și am organizat o petrecere la piscină. Mihai Stoica e foarte apropiat de noi și normal că l-am invitat. A fost un moment de euforie și am sărit cu el îmbrăcat în piscină.

A fost foarte frumos și meritam această sărbătoare. Suntem unul dintre cele mai vechi grupuri din România și suntem necondiționat alături de echipă. Au și apărut imaginile? O să le postăm și noi. Eu nu am nicio poză nimic”, a explicat liderul galeriei FCSB, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Suporterii au petrecut cu berbecuț la proțap și au făcut un nou show pirotehnic la piscină. Nu au lipsit nici ironiile la adresa rivalilor, iar Meme Stoica a scandat din piscină alături de ultrași: „Serie B! Serie B”.

Mihai Stoica, despre retrogradarea lui Dinamo: „Am trăit sentimente amestecate”

Deși la petrecere s-a bucurat și i-a ironizat pe rivalii de la Dinamo, Mihai Stoica a declarat pentru Orange Sport că nu vrea să pună sare pe rana „câinilor: „Am trăit sentimente amestecate. De asta nici n-am comentat după. Podul era plin de ironii, dar nu e momentul. Au ajuns prea jos, nu e un semn de bărbăție să ironizezi pe cineva care a ajuns atât de jos, pentru că nu-ți poate răspunde în niciun fel. E cumplit ce s-a întâmplat, dar cred că ar fi trebuit să se întâmple mai de mult, iar suporterii nu ar fi asistat la agonia asta.

ADVERTISEMENT

A fost exact o agonie, a durat prea mult. Negoiţă n-a simţit nimic pentru Dinamo. Borcea era disperat, trăia pentru Dinamo. Poate că făcea şi el nefăcute, dar Borcea era dinamovist. Cu Borcea, în timpul meciurilor nu se poate discuta. Nu l-am simţit pe Negoiţă dinamovist”.

  • 26 de ani a împlinit Skins Berceni, principala grupare ultras din galeria FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT