Nicio categorie

AJUTOR de la FIFA: suporterii greci ar putea fi INTERZIŞI pe Arena Naţională

Meciul de vineri nu este doar o bătaie de cap pentru Fernando Santos, dar şi pentru firma care asigură paza la meciul cu Romania. Grecii au primit o amendă de 25.000 de euro din partea FIFA,...
Autor: Claudiu Melinte | 13.11.2013 | 14:40
AJUTOR de la FIFA: suporterii greci ar putea fi INTERZIŞI pe Arena Naţională

Meciul de vineri nu este doar o bătaie de cap pentru Fernando Santos, dar şi pentru firma care asigură paza la meciul cu Romania. Grecii au primit o amendă de 25.000 de euro din partea FIFA, pentru banerele rasiste afişate în meciul cu Slovacia.

Grecii au fost pedepsiţi pentru banerul ”sînge şi onoare”, un mesaj afişat de o grupare de fani care sunt recunoscuţi pentru politicile rasiste pe care le practică. Aceştia nu sunt la prima abatere, ei au mai salutat imnul Greciei într-un mod nazist, la meciul cu Lituania.

Ultraşii se află deja la a doua abatere, iar presa din Grecia se teme de un scenariu de coşmar pentru naţionala elenă. Se vehiculează că în cazul în care suporterii greci vor avea acelaşi manifestari la meciul cu România, pot fi interzişi la returul de pe Naţional Arena. Această suspendare a fanilor în deplasare este foarte plauzibilă pentru că o suspendare a terenului propriu nu i-ar afecta pe greci în viitorul apropiat, FIFA este extrem de strictă asupra gesturilor rasiste pe stadioane, iar suspendarile pot fi drastice.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!