UPDATE / A CEDAT Mititelu echipa suporterilor? “E MEGA-VRĂJEALĂ!”

UPDATE 19;00 Fostul director general al Universităţii Craiova, Vlad Roşca, a dezvăluit pe contul său de facebook că,  în opinia lui, Adrian Mititelu nu a cedat şi nu va ceda sub nicio formă...
29.03.2014 | 14:40
UPDATE  A CEDAT Mititelu echipa suporterilor E MEGAVRAJEALA

UPDATE 19;00 Fostul director general al Universităţii Craiova, Vlad Roşca, a dezvăluit pe contul său de facebook că,  în opinia lui, Adrian Mititelu nu a cedat şi nu va ceda sub nicio formă echipa Asociaţiei Suporterilor.

Suporterii au preluat echipa!” O MEGA vrajeală! Si-o să vă explic de ce. In situaţia de fată, Mititelu şi dacă vrea sa dea echipa, nu poate, ţinand cont de insolvenţa Fotbal Club U Craiova SA. Nu el personal! Cine ar dori sa preia echipa, ar trebui sa facă o cerere la Tribunalul Brasov, cu o oferta concretă. Termenul gratis nu există in insolvenţa, ca d-aia esti in insolventa, ca ai datorii pe care nu le mai poţi plati. Şi orice bun ai avea, se scoate la vanzare, la licitaţie, ca sa-si ia creditorii banii.

Ce urmareşte de fapt Mititelu prin asa zisa “cedare a echipei catre fani”? E baiat cu mintea ageră  şi din nervii maximi care i-a avut cand a vazut anunţul suporterilor cu ultimatumul, s-a gandit că de fapt poate deveni un lucru bun pentru el, daca ştie cum sa-l transforme într-unul favorabil, intr-un moment în care nu mai are spirjin de nicăieri, inclusiv fanii punandu-i-si in cap prin retragerea echipei.

In spetă, folosindu-se de, nu zic ca nu-s, intenţiile bune ale acestor baieti din asociaţie, dar si de naivitatea lor juridică, le-a transmis ca, din vară, noua U Craiova SA le-o va da lor, să conduca ei, să se ocupe ei, fanii, de fapt. De ce? Ca noua societate, nascută in 2013, să fie girată de suporteri, macar o parte din ei! Si sa aibă un sprijin în demersul public început de la conferinţa de presa de joi “E o noua societate, dar asta e Stiinta!”

Ce le va da de fapt fanilor? Iluzii! Nimic mai mult! Pentru că, trecînd ipotetic şi peste faptul ca noua U Craiova SA 2013 nu are nici cea mai mică legatură cu actuala Fotbal Club U Craiova SA, abia cand le va ceda 51% din acţiuni, fie ele chiar si de la noua societate, atunci măcar vom ştii că are intenţii bune, corecte si nu unele ascunse!”, a spus Roşca.

UPDATE 14:30 / Asociaţia “Ştiinţa suntem noi” a emis un comunicat prin care anunţă că Adrian Mititelu a cedat echipa suporterilor.
“Am realizat astăzi probabil cel mai important lucru din istoria FC Universitatea Craiova din ultimii 10 ani. Am obţinut acordul de principiu al lui Adrian Mititelu pentru a prelua destinele echipei începînd cu anul competiţional 2014-2015. Urmează să începem demersurile juridice pentru a pune la punct detaliile acestei tranzacţii în cel mai scurt timp.Nu vom infiinţa o nouă echipă. Vom continua tradiţia şi vom căuta să ne ridicăm din punct de vedere sportiv la nivelul aşteptărilor suporterilor FC Universitatea Craiova.În consecinţă, toţi cei cu suflet alb-albastru, toţi cei care simt ceva pentru aceste culori sunt aşteptaţi să vină alături de noi. Demarăm în acest moment o campanie de strîngere de fonduri pentru a asigura bugetul echipei în sezonul care urmează. Vom asigura transparenţa 100%. Eventualii sponsori sunt invitaţi să ni se alăture“, se arată în comunicat.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Asociaţia Suporterilor Universităţii Craiova “Ştiinţa suntem noi” a emis un comunicat în care i-a cerut lui Adrian Mititelu să le cedeze gartuit echipa, deoarece membrii acestei asociaţi sînt dispuşi să finanţeze echipa pînă la sfîrşitul acestui retur de campionat.

Comunicat 27 martie 2014
Ţinand seama de ultimele evenimente din viaţa clubului de fotbal FC Universitatea Craiova Asociaţia “Ştiinţa Suntem Noi” precizează urmatoarele:

– Suntem pe viată suporterii clubului de fotbal FC Universitatea Craiova. Nu ne interesează alte grupări şi nici nu urmărim controverse cu simpatizanţii altor echipe de fotbal. Singurul nostru scop este sprijinul necondiţionat şi dezinteresat pentru echipa care are ca stema leul alb si care se află temporar în proprietatea lui Adrian Mititelu.
– Nu avem nici o legatură cu nici o altă asociaţie a suporterilor. Nu sunt printre noi membri ai Peluzei Sud. Suntem un grup de suporteri independenţi care nu suntem inregimentaţi politic şi nici nu putem fi manevrati de nimeni. Acţiunile noastre sunt cunoscute publicului larg: Noi am strans bani pentru a premia jucatorii la meciul cu CS U, noi am organizat Gala Suporterilor FC U Craiova. Şi nu ne vom opri aici. Avem forţa si ne sprijinim financiar pe donaţii ale membrilor asociaţiei. In prezent lucram la cel mai sănătos proiect din fotbalul romanesc.
– L-am sprijinit pe Adrian Mititelu pană in pînzele albe. L-am apărat in faţa tuturor criticilor si i-am acordat libertate deplină in luarea deciziilor cu privire la clubul de fotbal pe care il iubim. Din nefericire, această incredere nu ne-a fost rasplatita pe masură. Actualul proprietar al brandului FC Universitatea Craiova a distrus această legendă urmand a o retrage din campionatul Diviziei B – seria a II-a.
– Ca urmare cerem imperativ sa ne fie cedat acest brand. Aceasta cedare se va face gratuit si fara nici un fel de pretenţii viitoare intrucat actualul manager şi-a demonstrat incapacitatea si neputinţa. Chiar daca trăim vremuri grele nu ne-am imaginat niciodata că se va ajunge la retragerea echipei din campionat. Nu mai avem nevoie de nici un fel de scuze. Nu mai vrem sa auzim eternul “X sau Y este vinovat pentru că mi-au blocat afacerile”. Adrian Mititelu are la dispoziţie 48 de ore sa cedeze echipa asociatiei noastre. Această cerere nu este negociabilă întrucat insuşi Adrian Mititelu a afirmat in nenumarate randuri ca va ceda echipa suporterilor. Noi sîntem decişi să terminam acest campionat, sa facem tot posibilul pentru a ajunge inapoi in Liga I si vom demonstra că putem mult mai mult decat a realizat actualul proprietar al clubului.
Asa sa ne ajute Dumnezeu! Forza Stiinta !”

10014431_753593351327190_659791538_o