Fotbal intern

Italienii îşi vând biletele fanilor români pentru semifinala de la Bologna. Preţul este ca şi gratis

27.06.2019 | 11:14
Italienii isi vand biletele fanilor romani pentru semifinala de la Bologna Pretul este ca si gratis

Italienii sunt gazdele Euro U21 şi au sperat ca echipa lor, presărată cu destule nume deja importante în Serie A, să se bată pentru cucerirea trofeului, pe care în istoria competiţiei şi l-au adjudecat de cinci ori în trecut. Însă eşecul nescontat din grupă cu Polonia şi rezultatul, spun ei, ultraprevizibil, un biscotto, cum sunt numite în Peninsulă meciurile cu final ştiut, de la partida România – Franţa 0-0, care a calificat ambele echipe în semifinale au oprit visurile lui Federico Chiesa şi compania.

Suporterii italieni îşi vând biletele la semifinale aproape gratis

Suporterii italieni şi-au încurajat destul de consistent ca prezenţă echipa Under 21 şi erau pregătiţi să o facă şi în semifinala care ar fi trebuit să aibă loc la Bologna, în compania Germaniei. Însă, în locul Italiei România este echipa care se va bate cu nemţi pentru un loc în marea finală de la Udine şi interesul suporterilor azzurri a devenit acum egal cu zero.

România U21 – Germania U21. Italienii cedează biletele lor pentru semifinala de la Bologna aproape gratis

Aşa încât au decis aproape să doneze biletele cumpărate pentru semifinală în ideea că Italia va juca acest meci. Un bilet la Euro 21 a avut şi aşa preţuri modice, între 5-8 euro, dar fanii Italiei au pus anunţuri pe reţele de socializare că le cedează contra sumei de un singur euro! Cum peste 20.000 de români vor fi în tribune joi după-amiază, la o temperatură de fiert oul la soare, peste 40 de grade, este de presupus că toate biletele disponibile au fost deja achiziţionate de suporterii tricolorilor, care vor crea din nou o atmosferă senzaţională pentru tricolori.

 

15.00 este cota oferită de Fortuna pentru ca Ianis Hagi să marcheze direct din lovitură liberă la România-Germania