Sport

Suporterii lui CFR Cluj, reacţii dure după eliminarea din Europa League: “Echipă de desculţi” / “A fost lucrat de greii vestiarului”

Suporterii lui CFR Cluj au reacționat dur după eliminarea din Europa League.
27.08.2021 | 11:48
Suporterii lui CFR Cluj reactii dure dupa eliminarea din Europa League Echipa de desculti  A fost lucrat de greii vestiarului
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut manşa retur cu Steaua Roșie, scor 2-1. Fanii din „Gruia” nu au mai rezistat și au ales să se „răzbune” pe propia echipă după două manșe mai puțin reușite.

Suporterii au reacționat dur pe rețelele de socializare

După meciul de aseară, pe rețelele de socializare, suporterii CFR-ului au reacționat vehement la adresa jucătorilor și antrenorului. „Echipă de desculți” sau „Jucători care au cam expirat” au fost unele dintre comentariile care se regăseau pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Unul dintre suporteri este de părere că diferența dintre CFR și echipele calificate este mare: „Patru jocuri tari cu echipe mari din Europa, trei înfrângeri. Se poate spune că ai avut și ghinion, dar în sport norocul și ghinionul fac parte din joc.

Nu putem condamna jucătorii că nu și-au dat interesul, dar când într-un meci ai 9-10 ocazii și nu ești în stare să marchezi, asta face parte din nivelul fotbalului românesc. Diferența dintre noi și cei care se califică este că ei din 7 ocazii dau 6 goluri. Mai multă pregătire tehnică la jucători”

ADVERTISEMENT

„Acesta este rezultatul dezastruos al unei echipe de desculți. Echipă care a ajuns campioană prin mijloace necurate!”, a fost mesajul unui suporter care este de părere că CFR a fost avantajată în campionat.

”Diferența de valoare e mare”

Un susținător al campioanei este de părere că Marius Șumudică a fost lucrat de către jucători. „Marius Șumudică a fost lucrat de „greii” vestiarului. Ce vină are antrenorul când un jucător nu este în stare să marcheze din penalty? Sau când portarul trimite mingea la adversar? Ciprian Deac ar trebui lăsat pe banca câteva etape pentru a înțelege că echipa nu stă doar în el.

ADVERTISEMENT

Când jucătorii sfiadează antrenorul, când aceștia se revoltă și dau mingea cadou adversarilor, când ești eliminat de o echipă care practic ți-a dat 6 goluri nejucând mare lucru, nu mai rămâne decât să vină antrenor Minteuan și să scadă salariile cu 80%.”

Un alt fan a declarat că ăsta este nivelul fotbalului românesc și că mai mult nu s-a putut face. „Atât s-a putut! Diferența de valoare e mare. De asta există jucători care joacă la Real Madrid, Barcelona, Bayern sau alte echipe tari din străinatate. Valoarea e cea care spune totul, iar asta se vede. Ce viteză de joc este în afară și ce viteză este la noi”

ADVERTISEMENT

„Camora și Deac, cei mai slabi după teren”

Ciprian Deac nu a fost iertat de către fanii ardeleni. Acesta a fost tras la răspundere pentru lipsa de interes arătată pe teren. „Sunt câțiva jucători care au cam expirat. Deac ar trebui să nu se mai agațe de fiecare lovitură liberă să o bată el. Îl înțeleg ca vrea sa fie lider, dar nu mai poate, sa lase pe alții”

Penibil, catastrofal! CFR are nevoie imediată de un alt antrenor și de alți doi portari, alții decât cei din seara asta. Nu-l mai recunosc in ultima vreme pe Ciprian Deac”

Un alt suporter este de părere că jucătorii trecuți de 30 ani nu mai au ce căuta în primul 11. „Trebuie să trimitem cât mai mulți jucători de peste 30 de ani „la plimbare” și să aducem mai mulți jucători tineri, care sunt dornici de afirmare”

Unul dintre simpatizanții campioanei a fost mulțumit de modul în care jucătorii tineri au evoluat. „Un meci foarte bun făcut de Păun, Costache, Petrila, Manea care au fost foarte prezenți in joc. Camora și Deac care erau cei mai valoroși jucătorii ai echipei, au fost cei mai slabi după teren. Nu ai cum sa acuzi antrenorul când tu dai mingea singur la adversar și primești două cartonașe galbene în 10 minute”.

ADVERTISEMENT