Fotbal intern

Suporterii lui Dinamo acuză conducerea: “Securilă de serviciu! Niculescu va avea soarta lui Bratu”

24.09.2018 | 14:21
Suporterii lui Dinamo acuza conducerea Securila de serviciu Niculescu va avea soarta lui Bratu

Florin Bratu a fost demis de la FC Dinamo Bucureşti şi înlocuit de Claudiu Niculescu, însă suporterii echipei nu văd cu ochi buni această mutare. Fanii acuză conducerea de rezultatele negative înregistrate de “câini” şi sunt de părere că mai devreme sau mai târziu şi “Clau-gol” va ajunge să fie demis pentru că nu s-ar produce schimbările acolo unde este nevoie, la management şi nu pe bancă.

Mihnea Ionescu, unul dintre fanii lui Dinamo, a lansat aceste acuzaţii: „Sunt susținătorul acelei tabere care într-adevăr are un plan fezabil pentru ca acest club să nu se ducă pe râpă. Domnul Neogiță nu are habar de ceea ce înseamna managementul în fotbal. S-a dovedit că nu a putut să țină brandul ăsta în viață. De unde o mai fi apărut și acest domn David, securilă de serviciu… Pare plin de intenții bune, dar în realitate este un șarpe.

Conducerea lui Dinamo nu scapă de fani! Acuze dure

Eu îi acuz pe David și pe Negoiță de următorul lucru: caută să ducă în derizoriu imaginea unor oameni care au făcut ceva la Dinamo de la Revoluție încoace. Pe Claudiu Niculescu îl consider cel mai bun atacant de la Dinamo. Mai devreme sau mai târziu, în condițiile actualului management, Niculescu va avea soarta lui Bratu.

Danciu trebuia să plece mai de mult. A fost jonglat și trimis să spună niște lucruri pe care nici el nu le credea. Este un om care într-adevăr s-a dedicat la Dinamo atât ca fotbalist cât și în structura asta administrativă. Când nu slujești patronul se consideră că nu ești fidel”, a declarat Mihnea Ionescu laSport Total FM.

Suporterii lui Dinamo acuză conducerea clubului! Claudiu Niculescu dă mâna cu Alexandru David în conferinţa în care este prezentat oficial ca antrenor al lui Dinamo
Suporterii lui Dinamo acuză conducerea clubului! Claudiu Niculescu a fost prezentat oficial la echipă

Conducerea lui Dinamo a fost atacată de fani după plecarea lui Florin Bratu şi a directorului Ionel Dănciulescu, cel care şi-a anunţat demisia înainte de înfrângerea echipei cu FC Poli Iaşi.

Tags: