Sport

Suporterii lui Dinamo, acuze dure la adresa DDB: „Milogilor! Furați oamenii ca-n codru verde!”

Dinamo a învins-o pe Chindia Târgoviște, 1-0, în etapa a 19-a din Liga 1. Însă, în loc să se bucure de reușita favoriților, mai mulți suporteri au adus acuze dure la adresa DDB.
16.12.2021 | 15:31
Suporterii lui Dinamo acuze dure la adresa DDB Milogilor Furati oamenii can codru verde
Suporteri Dinamo
ADVERTISEMENT

Dinamo a reușit să o învingă pe Chindia Târgoviște, 1-0, bifând prima victorie, în campionat, după 15 partide. În prezent, trupa lui Mircea Rednic se află pe penultimul loc din Casa Pariurilor Liga 1, cu 12 puncte obținute după 19 meciuri jucate și riscă să retrogradeze, la finalul sezonului.

Suporterii lui Dinamo, acuze dure la adresa DDB

Deși Dinamo a învins-o pe Chindia, nu toți suporterii „câinilor” au avut reacții pozitive, în mediul online. Concret, mai mulți ultrași au adus acuze dure la adresa conducătorilor DDB.

ADVERTISEMENT

Unul dintre suporterii nemulțumiți i-a acuzat pe cei din DDB de faptul că ar fura banii cotizanților.

„Furați oamenii ca-n codru verde. Vă bucurați de parcă ați câștigat campionatul, milogilor. Următoarea etapă la Mioveni fără 3 nu scăpați.

ADVERTISEMENT

L-ați găsit pe măscariciul ăla de Hepaticus să vă facă reclamă și să țină fraierii în prosteala cu bilete virtuale și alte căc*turi. Niște fomiști, vă puteți spune PCF=peluza cea fomistă”, se arată în comentariul unui suporter.

Un alt fan cere, în mod vehement, să se facă alegeri pentru desemnarea unor noi oameni la conducerea DDB.

ADVERTISEMENT

„Dacă vreți să mai cumpere lumea abonamente, tricouri și bilete prin DDB, țineți-vă de cuvânt și faceți alegeri. Eu acum cumpăr bilete direct de la Dinamo prin bilete.ro. Am luat tricouri și de la Bitolia prin DinamoWin, dar tare aș vrea să cred în continuare în DDB.

E un gest atât de mic: faceți alegeri! Nu contează cine participă sau cine iese, doar ca vă țineți de cuvânt față de statutul la care am achiesat cu toții”, a scris un internaut.

ADVERTISEMENT

Dinamo, luptă grea pentru evitarea retrogradării

La fel ca în ultimele sezoane, Dinamo trăiește periculos și riscă să retrogradeze, la finalul campionatului.

Principala contracadidată a „câinilor”, pentru evitarea retrogradării, este formația de pe ultimul loc, Academica Clinceni, care se află într-o creștere de formă. Clubul ilfovean a înregistrat două victorii și un egal, în ultimele trei partide.

În următoarea partidă de campionat, Dinamo o va întâlni, în deplasare, pe CS Mioveni. Meciul este programat joi, la ora 17:30.

ADVERTISEMENT