Fotbal intern

Suporterii lui Dinamo aduc din nou bani la echipă! Ce sumă intră în conturi

22.01.2021 | 14:00
Suporterii lui Dinamo aduc din nou bani la echipa Ce suma intra in conturi
ADVERTISEMENT

Fanii-acționari de la Dinamo continuă să se implice total pentru a nu lăsa echipa să ajungă în faliment. Suporterii au anunțat vineri că vor vira în scurt timp circa 100.000 de euro în conturile formației.

Banii ar urma să fie utilizați pentru plata datoriilor către stat din luna decembrie a lui 2020, restanțe ce ar aduce, dacă nu ar fi plătite, penalități.

ADVERTISEMENT

Fanii au spus că banii vor fi virați în conturile lui Dinamo sub formă de împrumut, așa cum au procedat și până acum, pentru a putea fi utilizați ulterior, pentru preluarea unei părți de acțiuni.

Fanii lui Dinamo vor vira o nouă sumă în conturile clubului

În ultimul timp, suporterii ”câinilor”, care dețin, prin programul DDB, în jur de 20% din club, au reușit să-i convingă pe fotbaliștii Diego Fabbrini, Vlad Achim, Magaye Gueye, Ante Puljic, Deian Sorescu și Janusz Gol, aflați pe picior de plecare din cauza salariilor neplătite, să continue la club.

ADVERTISEMENT

După plata datoriilor către stat din decembrie, pentru ”câini”, poziția cu numărul 11 în campionat, cu 19 puncte, vine partida cu FC Botoșani care se va juca duminică, cu începere de la ora 20:00.

În ultima confruntare directă dintre cele două echipe, Dinamo și Botoșani au remizat 1-1, pe 11 septembrie 2020. Moldovenii au deschis scorul după ce Isma Lopez a marcat în propria poartă în minutul 37. Borja Valle a adus egalarea pentru Dinamo, în minutul 71.

ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean a fost dat afară de la Dinamo

În ultima etapă din Liga 1, Dinamo a fost învinsă de Chindia Târgoviște cu 1-0 după golul marcat de Valmir Berisha, în minutul 65.

Aprig contestat de suporterii lui Dinamo, Dorin Șerdean a fost concediat în mod oficial de la echipa din Ștefan cel Mare. Vestea a fost publicată pe pagina oficială a lui Dinamo. Anunțul vine la numai o zi după ce Dorin Șerdean spunea pentru FANATIK că pregătește ceva semnificativ pentru echipa din București. Șerdean a fost dat afară, după ce i se retrăsese și dreptul de semnătură.

ADVERTISEMENT

Dinamo a bifat al doilea transfer din această iarnă chiar dacă echipa are probleme financiare. DDB a anunțat că Steliano Filip și-a pus semnătura pe o înțelegere valabilă până în 2023.

ADVERTISEMENT