Fotbal intern

Suporterii lui Dinamo anunță demiterea lui Jerry Gane: „Căutăm antrenor și nu mai avem nopți până nu-l vom găsi!”

13.03.2021 | 13:29
Suporterii lui Dinamo anunta demiterea lui Jerry Gane Cautam antrenor si nu mai avem nopti pana nul vom gasi
ADVERTISEMENT

Fără victorie în ultimele șase meciuri din Liga 1, Dinamo a ajuns într-o situație critică în clasament. Suporterii-acționari au anunțat care sunt prioritățile în perioada următoare. Scaunul lui Jerry Gane se clatină serios.

Dinamo este mai aproape de retrogradare decât de salvare, după 26 de etape scurse din actualul campionat. Doar FC Voluntari, Hermannstadt și Politehnica Iași sunt sub Dinamo în clasament.

ADVERTISEMENT

În ciuda situației ce pare fără rezolvare pentru echipa lor de suflet, suporterii din Programul DDB adună bani pentru a plăti datoriile clubului și pentru a obține licența de participare în viitorul sezon și nu exclud nici ideea schimbării actualului antrenor.

Jerry Gane a pierdut susținerea fanilor. I se caută înlocuitor

Jerry Gane a fost alegerea suporterilor pentru banca tehnică a echipei, după plecarea lui Cosmin Contra. Indiferent de rezultate, acesta s-a bucurat de susținere, dar ultima postare a fanilor roș-albilor anunță sfârșitul aventurii lui Gane la Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Căutăm antrenor și în același timp căutăm bani pentru licență. Și nu mai avem nopți până nu le vom găsi și rezolva pe toate”, a anunțat ”Peluza Cătălin Hâldan”, într-o postare pe Facebook.

CA PE LUMINA OCHILOR

Nici eu nu mai văd atât de bine, după ce am citit mesajul ei pe grupul DDB Arad. Îmi șterg ochii…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Vineri, 12 martie 2021

Jerry Gane a preluat echipa la începutul lunii decembrie a anului trecut. Cu el pe bancă, Dinamo a obținut 5 victorii în campionat, 3 remize și 7 înfrângeri.

ADVERTISEMENT

Cupa României și salvarea de la retrogradare, ultimele obiective sportive ale Dinamo

În condițiile în care clubul a fost părăsit de presupușii finanțatori spanioli, Gane a avut de gestionat o situație aproape imposibilă.

În ciuda dificultăților, roș-albii sunt calificați în semifinalele Cupei României, iar câștigarea trofeului le-ar permite să se înscrie în viitoarea ediție a cupelor europene, dacă clubul va obține licența.

ADVERTISEMENT

Suporterii-acționari au reușit să reducă semnificativ datoriile clubului cifrate la un moment dat la aproximativ 1,2 milioane de euro, plătind din donații atât vechii colaboratori și fotbaliști, cât și parte din salariile către actualii jucători și staff-ul tehnic.

ADVERTISEMENT