Fotbal intern

Suporterii lui Dinamo, atac devastator la adresa lui Neagoe și Danciulescu: “Vorbești mult și prost, Danciule! Ar fi trebuit să pleci”

07.06.2019 | 10:04
Suporterii lui Dinamo atac devastator la adresa lui Neagoe si Danciulescu Vorbesti mult si prost Danciule Ar fi trebuit sa pleci

Situația de la Dinamo devine din ce în ce mai tensionată. Demiterea lui Mircea Rednic a încins spiritele în “Șoseaua Ștefan cel Mare”. Fanii au protestat cu materiale pirotehnice la hotelul Rin al patronului Ionuț Negoiță și au anulat conferința de presă de prezentare a lui Eugen Neagoe după ce au pătruns în sala de conferințe de la Săftica. Însă, spiritele nu s-au calmat și “Peluza Cătălin Hîldan” a emis un comunicat dur la adresa lui Neagoe, Bălănescu și Dănciulescu. 

Suporterii lui Dinamo, atac devastator: “Danciule, nu faci diferența între DOAR și DECÂT”

Ei îi cer lui Neagoe să plece la altă echipă, taxând declarațiile anti-Dinamo pe care antrenorul le-a dat de-a lungul timpului.  De furia suporterilor nu a scăpat nici Ionel Dănciulescu. Team managerul a fost ironizat de suporteri după ultimele declarații. Vă redăm în cele ce urmează comunicatul fanilor care anunță vineri la 18:30 un protest masiv la stadionul Dinamo:

“UȘA ROTATIVĂ DE LA RIN

Este ușa pe care a intrat Neagoe în hotelul lui Negoiță. De vreo două zile se tot învărte. Avantajul acestei uși este că te conduce singură afară. Fă acest stânga-împrejur înainte să amețești de tot. Te așteaptă o carieră frumoasă pe la alte echipe. Te vei mai întâlni cu Dinamo din postura de adversar și poate te vei gândi de două ori înainte să mai declari că ”Dinamo nu înseamnă NIMIC” sau că ”Dinamo e ajutată să intre în playoff.” Ia-l și pe Bălănel cu tine în ușa rotativă! Să facă și el două trei piruete și să se ducă învârtindu-se…

DE CE TREBUIE SĂ PLECE BĂLĂNESCU:

1. A dovedit că e un conducător slab. A făcut un gest specific conducătorilor complexați de lipsa de autoritate. A încercat să-și consolideze poziția de șef printr-un abuz. Este vorba de același mecanism din mintea unui arbitru anonim, care la o fază de galben îi arată cartonașul roșu lui Ronaldo pentru a ieși în evidență.

2. L-a adus ca antrenor pe omul fraților becali, groparii lui Dinamo, condamnați penal tocmai pentru banii furați de la acest club și de la Stat.

3. A căutat să-i impună lui Rednic jucătorii care să intre titulari. S-au pierdut meciuri decisive în ultima perioadă chiar pe mâna acelor jucători.

4. Sifonează la presă. Ăsta e un alt complex al omului prost. Te vinzi presei ca să-ti asiguri susținerea în media.

5. Oricum nu mai are viață la Dinamo. De când a dispărut steaua prin liga a 4-a, nu ne mai regăsim motivația și riscăm să ne cumințim prea mult. Noroc că acum îl avem pe Bălănescu…

6. Obiectivul nostru în momentul ăsta nu este nici playoff-ul în 2020, nici Cupa, nici Campionatul. Așa cum obiectivul lui este să ducă Dinamo în zona de control a fraților de la Poarta Albă, tot la fel obiectivul nostru principal este să scăpăm de el.

7. Pentru că prezența lui în club de azi înainte este o sfidare la adresa suporterilor.

8. Pentru că în afară de două înjurături de golan adresate lui Edi Iordanescu, nu s-a remarcat cu nimic de când e prin curtea noastră.

9. Pentru că nu credem că are mai mulți ani de școală decât are Borcea de pușcărie.

10. Pentru că odată pornit iureșul, nu mai poate fi oprit. Și orice pas înapoi ar fi interpretat ca slăbiciune. Așa cum a spus și Dănciulescu in seara asta la Digi Sport.

ȘI CU ASTA TRECEM LA DECLARAȚIILE LUI IONEL…

”Eu m-am întors la Dinamo pentru că am fost dorit de Rednic. Dar sunt prieten cu Bogdan Bălănescu de foarte mulți ani.”
”Dinamo are antrenor acum. Numele lui este Eugen Neagoe. Este antrenorul lui Dinamo și va rămâne.”

Ce spune el despre revolta suporterilor:
”Am mai trăit astfel de momente la Dinamo. O SĂ TREACĂ.”
Ai grijă Danciule! E păcat de ăia 10 ani de care ai avut nevoie ca să reintri în grațiile suporterilor…
Vorbești mult și prost, Danciule. Și nici nu faci diferența între DOAR și DECÂT. Fii atent aici: DECÂT să bați câmpii pe 100 de euro la Digi, mai bine pui mâna pe-o carte…
Te respectăm, dar vrem să ne respecți și tu. Din onoare și din se solidaritate ar fi trebuit să pleci odată cu omul care te-a adus. Și să-i spui patronului că nu te întorci decât împreună cu Rednic”

UȘA ROTATIVĂ DE LA RINEste ușa pe care a intrat Neagoe în hotelul lui Negoiță. De vreo două zile se tot învărte….

Gepostet von Peluza Catalin Hildan-Dinamo am Donnerstag, 6. Juni 2019

Ionuț Negoiță nu vrea să dea înapoi și vrea să îl numească pe Eugen Neagoe antrenor. În stagiunea recent încheiată, Dinamo a încheiat pe locul 9 în Liga 1 Betano, cea mai slabă clasare din istorie echipei.