Fotbal intern

Suporterii lui Dinamo au înlocuit bannerul distrus de Ovidiu Popescu. Cât au costat reparațiile. Exclusiv

10.02.2021 | 20:24
Suporterii lui Dinamo au inlocuit bannerul distrus de Ovidiu Popescu Cat au costat reparatiile Exclusiv
ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, derby-ul din campionat dintre Dinamo și FCSB s-a terminat cu un incindent care l-a avut în prim plan pe Ovidiu Popescu, jucătorul oaspeților. La finalul partidei, în drum spre vestiare, acesta a lovit cu pumnul și a spart placajul de deasupra intrării, pe care era scris numele Dinamo.

Reacția nervoasă a fotbalistului a fost de neînțeles, mai ales că echipa sa câștigase meciul, deci nu existau motive de nervozitate. Totuși, se pare că gestul său ar fi avut la bază o altercație avută cu un copil ce mingi în timpul partidei.

ADVERTISEMENT

Bannerul stricat de Ovidiu Popescu a fost reparat până la ora meciului din Cupă de către suporterii „câinilor”, care însă i-au transmis o serie de amenințări jucătorului de la FCSB, avertizându-l să nu mai încerce și în această seară această manevră.

Suporterii lui Dinamo au înlocuit bannerul distrus de Ovidiu Popescu. Reparațiile au costat 500 de euro

Suporterii lui Dinamo s-au mobilizat înaintea partidei cu rivalii de la FCSB și au reușit să înlocuiască bannerul distrus de Ovidiu Popescu săptămâna trecută, la finalul întâlnirii din campionat. Totuși, reparațiile nu au fost foarte ieftine și au produs o gaură destul de însemnată în bugetul fanilor.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că pentru înlocuirea bannerului pe care erau trecute numele clubului și al programului DDB, suporterii au trebuit să scoată din buzunar nu mai puțin de 500 de euro, o sumă destul de semnificativă dacă e să ținem cont de austeritatea care există la Dinamo. E prețul a 500 de bilete virtuale vândute de suporteri, care au reușit un al treilea sold out consecutiv.

Iar după ce stricăciunile produse de Popescu au fost reparate, suporterii „alb-roșiilor” au ținut să-i transmită un mesaj de avertisment acestuia, amenințându-l că nu va mai ieși din stadion în cazul în care va repeta isprava.

ADVERTISEMENT

„BĂIEȚII DIN PCH AU ACOPERIT URMELE DE COPITE

„Un panou vechi se poate înlocui cu unul nou. Un obiect stricat poate fi reparat, spre deosebire de un caracter stricat, care rămâne așa cum e, oricât gel i-ai pune în cap.

Vă dați seama că era făcut dintr-un material de foarte proastă calitate (la Ovidiu Neanderthal Popescu ne referim). Vă dați seama că dacă încearcă să-l rupă din nou, nu mai iese din stadion”, este mesajul suporterilor.

ADVERTISEMENT

BĂIEȚII DIN PCH AU ACOPERIT URMELE DE COPITE

Un panou vechi se poate înlocui cu unul nou. Un obiect stricat poate fi…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Miercuri, 10 februarie 2021

Ovidiu Popescu a fost amendat de Comisia de Disciplină

Chiar în ziua meciului din Cupa României cu Dinamo, Ovidiu Popescu a primit vestea că a fost amendat de Comisia de Disciplină a FRF pentru gestul nesăbuit de la finalul partidei de săptămâna trecută.

Astfel, penttru faptul că a distrus bannerul cu însemnele clubului Dinamo, Ovidiu Popescu va trebui să plătească o penalitatte sportivă de 5.000 de lei.

„Dinamo 1948 SA vs. FC FCSB – Incidente – În baza art. 52.1. a, cu aplicarea art. 12, 14 bis şi 15 din RD, se sanţionează jucătorul Ovidiu Popescu (FCSB) cu penalitate sportivă de 5.000 lei”, este decizia Comisiei de Disciplină.


  • (P) Cota BETANO pentru Hermannstadt – FCSB: 1,47 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT