Fotbal intern

Suporterii lui Dinamo au vrut să întâmpine echipa înainte de derby-ul cu FCSB! Jandarmii le-au dejucat planul

03.02.2021 | 19:18
Suporterii lui Dinamo au vrut sa intampine echipa inainte de derbyul cu FCSB Jandarmii leau dejucat planul
ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo au întâmpinat autocarul echipei pe Bulevardul Barbu Văcărescu, înainte de derby-ul din Şoseaua Ştefan cel Mare. Câteva sute de suporteri s-au adunat la stadion, acolo unde şi-au încurajat jucătorii, au scandat şi au aprins torţe. 

Jandarmii le-au dejucat planurile suporterilor lui Dinamo

UPDATE, 3 februarie, ora 19:09 / Suporterii lui Dinamo s-au strâns lângă stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare şi au vrut să-şi încurajeze favoriţii. Cu toate acestea, jandarmii prezenţi pe lângă arenă le-au dejucat planurile fanilor. Aceştia nu i-au lăsat pe suporteri să stea în grupuri mai mari de şase persoane. În plus, ultraşii nu au fost lăsaţi să staţioneze în jurul stadionului şi i-au înjurat pe jandarmi.

ADVERTISEMENT

“Eu nu mai vin data viitoare. Să mor eu ce bătaie de joc”, a strigat un fan al lui Dinamo, când a văzut că jandarmii nu-i lasă pe suporterii să staţioneze în jurul stadionului.

Suporterii lui Dinamo au vrut să întâmpine echipa înainte de derby-ul cu FCSB! Jandarmii le-au dejucat planul

Suporterii lui Dinamo au întâmpinat echipa înainte de derby! Mesaj pentru Jandarmi

De altfel, acţiunea suporterilor a fost pregătită şi anunţată de câteva zile prin comunicări pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan, fanii fiind invitaţi să vină şi să încurajeze echipa înainte de marele derby.

ADVERTISEMENT

Suporterii “câinilor” au transmis şi un mesaj pentru Jandarmeria Română spunând că suporterii îşi vor încuraja echipa în mod responsabil, cu distanţare socială şi cu măşti, pentru a preveni eventuale sancţiuni pe care fanii le-ar putea încasa:

” VOM CÂNTA PENTRU CĂTĂLIN HÎLDAN. 9 gânduri pentru Jandarmeria Română:

1. Spre deosebire de trupele de jandarmi, care vor fi prezente acolo pentru noi, SUPORTERII DINAMOVIȘTI NU VOR FI ACOLO PENTRU ÎNTÂLNIREA CU JANDARMII. Nu ne interesează prezența lor, nu avem meci cu ei. Avem altă treabă și dorim să fim înțeleși și lăsați să ne vedem de durerile noastre.

ADVERTISEMENT

2. Vom merge la stadion ÎN MEMORIA LUI CĂTĂLIN HÎLDAN și dorim ca acest lucru să fie respectat!

3. SUPORTERII NU ÎNCALCĂ LEGEA! Stăm pe trotuar, în spațiu deschis, păstrăm distanța între noi, purtăm măști.

ADVERTISEMENT

4. Mai ușor cu abuzurile față de niște persoane care aplaudă cu mâinile goale! ULTIMA DATĂ AȚI ÎNCĂTUȘAT UN COPIL!!

5. Dorim să SALUTĂM AUTOCARUL cu jucătorii lui Dinamo! Diverisiunea cu devierea traseului autocarului nu reprezintă vreun act de mare eroism. Ne pricepem și noi la diversiuni, dar ar fi penibil din partea noastră să intrăm în jocuri de felul. Nu participăm la nicio competiție cu Jandarmeria.

6. Oamenii se înghesuie în alte părți fără să respecte nicio regulă, de la cozile la schi, până la cozile la shaorma. De multe ori în spații închise. DORIM DOAR SĂ NE ÎNCURAJĂM JUCĂTORII ȘI SĂ-L APLAUDĂM PE UNICUL CĂPITAN.

7. Nu transformați acțiunile noastre în unicul scop al Jandarmeriei și pe noi în singura voastră țintă!

8. DAȚI MAI ÎNCET VOLUMUL LA AMENZI! Unii dintre noi suntem studenți, alții muncim din greu, din banii noștri ținem în viață un club emblematic al României, iar din taxele noastre ținem în viață inclusiv instituția voastră.

9. Nu uitați că dacă țara ar fi vreodată în pericol, veți fi nevoiți să luptați alături de noi. Vom fi acolo, ca de fiecare dată, fără să fim plătiți pentru asta.

MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!
Apel către suporteri: VENIȚI CU MIC CU MARE și cu mult curaj! Respectați regulile!”, se arată în comunicarea suporterilor.

Derby-ul de miercuri seara este unul special pentru dinamovişti. Este ziua în care simbolul Cătălin Hîldan ar fi împlinit 45 de ani. Suporterii dinamovişti speră ca echipa să îi poată dedica o victorie “Unicului căptan”.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,00 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT