Fotbal intern

Suporterii lui Dinamo bat orice record! Un nou sold-out pentru partida cu Viitorul

26.02.2021 | 20:56
Suporterii lui Dinamo bat orice record Un nou soldout pentru partida cu Viitorul
Suporterii lui Dinamo bat orice record. Un nou sold-out pentru partida cu Viitorul
ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo bat orice record atunci când vine vorba despre dragostea față de clubul din “Ștefan cel Mare”, iar la partida cu Viitorul aceștia au reușit al 6-lea sold-out din acest an.

Mobilizați la maxim de probleme financiare pe care clubul le traversează, fanii dinamoviști au epuizat toate cele 55.000 de bilete virtuale puse la vânzare pentru partida de vineri seară.

ADVERTISEMENT

Cu salariile jucătorilor plătite la zi de membrii DDB, Dinamo speră să o învingă în această pe Viitorul Constanța pentru a-și asigura o liniștea necesară înaintea duelului de Cupă cu Dunărea Călărași.

Suporterii lui Dinamo bat orice record. Un nou sold-out pentru partida cu Viitorul

“Avem câteva împliniri și câteva vești bune pe care dorim să le împărtășim cu tine, mai ales că ești unul dintre cei care au contribuit la realizarea lor: am reușit să reducem datoriile în vederea primirii licenței, de la 1.200.000 € la 800.000 €.

ADVERTISEMENT

Această reducere a datoriilor a fost posibilă prin sumele care provin din înscrierile în DDB și din cumpărarea de bilete la meciurile de acasă. Continuăm și negocierile cu toți cei față de care avem datorii de stins. Am achitat salariile jucătorilor pe luna ianuarie. Totul din banii strânși de suporteri.

Am achitat datoriile și chiriile pentru Centrul de Copii și Juniori. Am trecut de 14.500 de membri DDB. Avem cea mai mare Comunitate Socios din Estul Europei. NU NE OPRIM! În ritmul acesta, obiectivul nostru de a depăși 20.000 de membri până la sfârșitul anului, este ușor de realizat”, s-a transmis printr-un comunicat postat de PCH.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo strâng bani de licență

Fanii lui Dinamo au demonstrat că nu concep să abandoneze clubul indiferent de greutățiile cu care se confruntă. Pornind de la o datorie în valoare de 1.200.000 de euro suporterii DDB au redus drastic această sumă în doar câteva luni.

La meciul cu Viitorul, cei din DDB au organizat o extragere la sorți pentru posesorii de bilete, iar premiul cel mare este o mașină Suzuki Swift. Prețul unui bilet virtual a fost de 5 lei, iar sold-out-ul s-a realizat din nou, pentru a șasea oară în acest an.

ADVERTISEMENT

Veștile bune nu se opresc aici pentru dinamoviști, Răzvan Burleanu a anunțat detalii despre construcția unei noi arene în “Ștefan cel Mare” care ar urma să aibă 33.000 de locuri, o durată de construcție cuprinsă între 18 și 24 de luni și un cost aproximativ de 100 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: