Fotbal intern

Suporterii lui Dinamo, cu gândul la echipă și de Valentine’s Day: „Asta le promitem iubitelor”

14.02.2021 | 16:33
ADVERTISEMENT

Data de 14 februarie este una specială. Îndrăgostiții din întreaga lume celebrează iubirea și sărbătoresc Valentine’s Day. Dinamoviștii, în schimb, se concentrează tot asupra echipei. 

Pagina Peluzei Cătălin Hîldan a lansat un mesaj prin care îndeamnă fanii să își arate dragostea față de club și să sprijine eforturile reprezentanților programului DDB în tentativa de a aduna banii necesari pentru obținerea licenței.

ADVERTISEMENT

„Câinii” au pus deja în vânzare bilete virtuale pentru următorul meci din Liga 1, duelul cu Viitorul Constanța. Ei speră să reușească un nou sold out și să mai adune 55.000 de euro, bani esențiali pentru club.

Suporterii lui Dinamo, cu gândul la echipă și de Valentine’s Day

Dinamoviștii sunt suporterii din România care au cea mai mare influență asupra echipei pe care o susțin. Deveniți deținători ai 20% din pachetul de acțiuni de la club, grație programului DDB, fanii contribuie financiar pentru a menține Dinamo pe linia de plutire.

ADVERTISEMENT

Una dintre metodele preferate ale suporterilor alb-roșii pentru a aduna fonduri a devenit vânzarea de bilete virtuale. Încă din finalul anului trecut, dinamoviștii au început să vândă astfel de tichete și au adunat fonduri impresionante, în condițiile în care biletele s-au epuizat aproape de fiecare dată.

Și pentru meciul cu Viitorul Constanța, pentru care vor fi vândute bilete pe Arena Națională Virtuală, „câinii” își propun să nu lase niciun tichet necumpărat. Tocmai de aceea, cei din Peluza Cătălin Hîldan au îndemnat suporterii să cumpere bilete chiar și în data de 14 februarie.

ADVERTISEMENT

„SUNTEM SINGURII NEBUNI care de Valentine’s Day cumpără bilete pentru un meci care va fi după Dragobete. Dar le promitem iubitelor noastre că vor veni și zile mai bune și seri mai romantice, pentru că stadioanele nu vor rămâne închise la nesfârșit.

Vom scăpa de pandemie și ne vom rezerva bilete pentru călătorii. Doar că noi, în loc să le spunem excursii, le numim “deplasări”.

ADVERTISEMENT

Haideți să vedem care e cea mai frumoasă declarație de dragoste față de Dinamo. Pentru comentariul (însoțit de bilete) care va aduna cele mai multe reacții, vom oferi biletele (de meci, nevirtuale) pentru o “excursie” în doi.

Soția strigă la mine, chiar acum, la fel ca și la voi, „Mai lasă telefonul ăla! Tot cu Dinamo?! E duminică, e Ziua Îndrăgostiților și tu iar stai să scrii”. Îi răspund: „Te simt, ești geloasă”. 
O, mamă, mamă, mamă!
O, mamă, mamă, mamă!
Știi de ce eu azi sunt fericit?
Am văzut pe Dinamo,
Am văzut pe Dinamo,
Și pe loc EU M-AM ÎNDRĂGOSTIT!
O, mamă, mamă, mamă!
O, mamă, mamă, mamă!”, a fost mesajul suporterilor, postat pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

SUNTEM SINGURII NEBUNI care de Valentine’s Day cumpără bilete pentru un meci care va fi după Dragobete.
Dar le promitem…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Duminică, 14 februarie 2021

ADVERTISEMENT