Sport

Suporterii lui Dinamo, gest disperat pentru a plăti facturile clubului din cantonamentul de la Săftica

Fanii-acționari ai lui Dinamo din programul DDB fac încă o încercare disperată să salveze clubul. Ce au scos la licitație suporterii.
13.01.2023 | 23:41
Suporterii lui Dinamo gest disperat pentru a plati facturile clubului din cantonamentul de la Saftica
Fanii lui Dinamo licitează pentru un tricou al „câinilor”. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo e din ce în ce mai aproape de faliment, iar suporterii au mai primit o lovitură după ce Deian Sorescu a semnat cu FCSB. Fanii-acționari fac eforturi supraomenești să evite dezastrul în Ștefan cel Mare.

Suporterii lui Dinamo, încă o încercare să scape Dinamo din ghearele falimentului: „Licitație pentru Săftica!”

„Câinii” au scos la vânzare un tricou al lui Antonio Bordușanu, una dintre marile speranțe ale clubului: „Licitație pentru Săftica! Un tricou care reprezintă un sezon în care Dinamo a sângerat, la propriu și la figurat, însă nu a renunțat!”.

ADVERTISEMENT

Pe el se află semnăturile tuturor jucătorilor lui Dinamo și este dintr-un meci în care Bordușanu și-a dat la propriu sângele pentru echipă: „Un tricou cu numele unui jucător care și-a pus sănătatea în pericol pentru ca Dinamo să plece de la meciul cu Metaloglobus cu trei puncte, și care sperăm să revină în teren mai bun ca niciodată.

Semnăturile acestor OAMENI, nu doar jucători, vor fi amprentele lor asupra unui sezon în care ne-a revenit, după mult timp, SPERANȚA performanțelor sportive”.

ADVERTISEMENT

Care a fost prețul de pornire și la ce sumă s-a ajuns în doar o oră: „Banii vor fi utilizați pentru cheltuielile curente”

Suporterii au ținut să le mulțumească jucătorilor pentru eforturile lor, după ce Dinamo a ajuns la doar două puncte de calificarea în play-off: „Alături de Ovidiu Burcă, acești sportivi au dat motive de satisfacție suporterilor, pe ultimul front în care mai putem privi pozitiv orice aspect: cel din teren”.

În doar o oră de la punerea în vânzare a tricoului s-a ajuns deja la suma de 2.000 de lei. Cei care vor să dea o mână de ajutor clubului au șansa să liciteze pentru tricoul lui Bordușanu încă două zile: „Preț pornire: 150 euro. Licitația se încheie pe 15 ianuarie, ora 20:00! Banii vor fi utilizați pentru cheltuielile curente în baza de pregătire de la Săftica, acolo unde sunt cazați jucătorii”.

ADVERTISEMENT

Dinamo, probleme mari la baza de pregătire de la Săftica

FANATIK a aflat că situația la baza de antrenament de la Săftica este una critică. La finalul anului s-au făcut epurări masive la nivelul personalului de la Săftica, care și așa făcea față cu greu.

În cantonamentul lui Dinamo nu mai există nici măcar femeie la curățenie, iar personalul de spălătorie a fost dat afară chiar înainte de Sărbători.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, echipa nu se mai poate antrena în propria bază și s-a mutat la Buftea: „La Săftica sunt multe minusuri, iar personalul de la bază are nevoie de orice formă de sprijin financiar”, au mai explicat cei de la Radio Dinamo.

ADVERTISEMENT
Tags: