Sport

Dinamo pregătește invazia la Mioveni. Toate biletele pentru meciul retur cu FC Argeș, epuizate în câteva ore: „Sunteți spectaculoși!”

Dinamo se pregătește de revenirea în SuperLiga la un an de la retrogradarea istorică, iar fanii au epuizat toate biletele pentru meciul cu FC Argeș de la Mioveni
01.06.2023 | 17:02
Dinamo pregateste invazia la Mioveni Toate biletele pentru meciul retur cu FC Arges epuizate in cateva ore Sunteti spectaculosi
Dinamo se pregătește de revenirea în SuperLiga la un an de la retrogradarea istorică, iar suporterii vor veni în număr mare la returul cu FC Argeș. Sursă foto: Facebook Dinamo Bucuresti
ADVERTISEMENT
01-06-2023
14:07

Suporterii lui Dinamo au cumpărat toate biletele pentru returul cu FC Argeș

Galeria lui Dinamo va lua cu asalt Mioveniul, iar clubul a anunțat oficial că toate biletele au fost epuizate în timp record: „SOLD OUT! Câinilor, sunteți spectaculoși! Biletele pentru meciul de sâmbătă, destinate suporterilor dinamoviști, sunt sold-out la doar câteva ore de la deschiderea caselor de bilete!


Vă mulțumim pentru susținerea necondiționată de pe parcursul întregului sezon! Cunoaștem faptul că avem mai mulți suporteri care și-ar fi dorit să vină la meci, însă suntem ferm convinși că vă vom face fericiți indiferent de locul din care veți privi meciul. HAI DINAMO!”, au anunțat „câinii” pe pagina oficială de Facebook.

Manșa retur din barajul pentru promovare/menținere în SuperLiga nu va avea loc la Piești, ci pe Stadionul „Orășenesc” din Mioveni. Meciul este programat sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21:00.

Dinamo va fi susținută de 2.000 de suporteri la returul cu FC Argeș

După ce au făcut un spectacol superb pe Arena Națională la partida tur, încheiat cu victoria favoriților cu 6-1, suporterii lui Dinamo vor merge în număr mare să sărbătorească promovarea în SuperLiga după returul cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Clubul din Ștefan cel Mare a anunțat că a primit 2.000 de bilete pentru returul care va avea loc la Mioveni și a ținut să mulțumească grupării argeșene că a oferit mai multe tichete decât ar fi fost obligată.

”TOATE INIMILE BAT PENTRU DINAMO! Clubul nostru a făcut toate demersurile necesare astfel încât suporterii dinamoviști să poată fi prezenți în număr cât mai mare pe durata ultimelor 90 de minute disputate înaintea revenirii în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Pentru returul disputat împotriva celor de la FC Argeș, din data de 3 iunie 2023, de la ora 20:00, avem alocat un număr de 2000 de bilete, iar acestea pot fi achiziționate astfel: Joi și vineri: în intervalul 14:00-17:00, de la Stadionul Municipal Nicolae Dobrin (casele de bilete dinspre Sala Sporturilor) din Pitești; În ziua meciului, sâmbătă, 3 iunie 2023, începând cu ora 17:00, de la Stadionul Orășenesc din Mioveni”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a clubului Dinamo.

Fanii dinamoviști, chemați la stadion

Conducătorii dinamoviști au ținut să le mulțumească adversarilor pentru numărul mare de bilete pe care le-au acordat Peluzei Cătălin Hîldan și le-au cerut fanilor să fie alături de echipă la sărbătoarea promovării.

ADVERTISEMENT

”Totodată, apreciem suportul clubului FC Argeș pentru acceptarea programării meciului tur la șapte zile distanță față de partida noastră de la Iași, asigurând astfel un timp echitabil pentru refacerea jucătorilor noștri.

Totodată, le mulțumim pentru alocarea celor 2000 de bilete – mult peste capacitatea minimă de 5%, dispusă prin Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice. De-a lungul întregului sezon am fost susținuți, în toată țara, de un număr impresionant de suporteri.

ADVERTISEMENT

Fiecare om contează și fără voi nu am fi ajuns până aici! Împreună, spre SuperLiga I! Împreună, înapoi unde ne este locul! CU TOȚII SUNTEM DINAMO!”, se încheie mesajul.

Fanii „câinilor” au parte de o surpriză și din partea Clubului Sportiv Dinamo care a decis să monteze un ecran uriaş, de peste 12 metri, în Sala Dinamo de unde va putea fi urmărită partida retur cu FC Argeș. Intrarea este liberă începând cu ora 20:00, cu o oră înainte de startul meciului.

ADVERTISEMENT