Fotbal intern

Suporterii lui Dinamo încearcă să salveze și baza de pregătire a ”câinilor”. Au strâns în timp record o sumă imensă. Update

15.04.2021 | 16:11
Suporterii lui Dinamo incearca sa salveze si baza de pregatire a cainilor Au strans in timp record o suma imensa Update
ADVERTISEMENT

Fanii dinamoviști au stins o datorie importantă a clubului, aproximativ 1,2 milioane de euro, pentru ca echipa să primească licența pentru viitorul sezon. Acum au ca obiectiv salvarea bazei de pregătire de la Saftica.

Suporterii lui Dinamo au reușit să strîngă banii necesari pentru a salva baza de la Săftica

UPDATE 15 APRILIE, ora 15:54 / Suporterii lui Dinamo au reușit să strângă în timp record încă 35.000 de euro pentru a plutea plăti rata scandentă la ANAF și a nu pierde astfel baza de pregătire de la Săftica.

ADVERTISEMENT

„AM REUȘIT SĂ SALVĂM ȘI SĂFTICA! După ce am strâns împreună banii de licență, iată că am reușit să strângem și banii pentru rata ANAF, pentru a nu pierde baza de antrenament de la Săftica.

Nu era vorba despre o rată de 35.000€, așa cum a apărut prin presă, ci despre 260.000 lei, adică aproximativ 55.000€. 35.000€ era suma care mai lipsea în momentul în care am făcut apelul către suporteri.

ADVERTISEMENT

A fost din nou o mobilizare extraordinară a câinilor și am reușit să strângem 200.000 lei. Au mai rămas de plată 60.000 lei. De aceea e nevoie să strângem bani în continuare. Ratele acestea sunt de plătit în fiecare lună pe data de 15.

AM REUȘIT SĂ SALVĂM ȘI SĂFTICA!

După ce am strâns împreună banii de licență, iată că am reușit să strângem și banii…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Joi, 15 aprilie 2021

Vânzarea de bilete a mers mai slab de această dată și asta s-a întâmplat din cauza rezultatelor. Dar mai este un motiv: Hăhăienii și cârcotașii au început să bage bățul tot mai mult și să caute dezbinarea suporterilor.
Cele mai importante lucruri le-am realizat cât timp am rămas uniți.
Nu există tabere în boardul DDB, așa cum a încercat presa să insinueze. Toată lumea trage la aceeași căruță.

ADVERTISEMENT

Am reușit împreună în ultima lună SĂ STRÂNGEM BANII DE LICENȚĂ și SĂ SALVĂM SĂFTICA.
Nu boardul a realizat asta, ci noi toți. A fost greu, dar am reușit. Doar că DINAMO ÎNCĂ NU E SALVATĂ. Asta înseamnă că trebuie să continuăm să luptăm”, este comunicatul postat de DDB pe pagina de Facebook a Peluzei „Cătălin Hîldan”.


ȘTIRE INIȚIALĂ 15 APRILIE, ora 11:05

Conform unui comunicat al suporterilor din facțiunea PCH (Peluza Cătălin Hâldan), în contul bazei de pregătire, clubul înregistrează datorii către ANAF în valoare de 550.000 de euro.

ADVERTISEMENT

15 aprilie este data limită până la care suporterii-acționari trebuie să strângă 35.000 de euro, o nouă tranșă din datoria reeșalonată, în caz contrar Dinamo va pierde baza de la Săftica, singura proprietate a clubului.

Apel emoționant al suporterilor lui Dinamo

Situația bazei sportive de la Săftica este extrem de complicată. În 2019, baza a fost folosită de Ionuț Negoiță drept garanție pentru plata unor datorii.

În timp, sumele datorate Agenției Naționale de Administrare a Finanțelor au depășit o jumătate de milion de euro. Parte din aceste datorii au fost achitate, dar data scadenței pentru noua tranșă îi presează pe suporterii-acționari care au făcut un nou apel către toți simpatizații clubului din Ștefan cel Mare.

”PCH continuă să stângă bani pentru Săftica! Fanii lui Dinamo

15 APRILIE – episodul 1

2019, ziua 15, luna aprilie: Un incendiu devastator mistuie unul din simbolurile culturii și tradiției europene, Catedrala Notre-Dame din Paris.

Nouă secole de istorie puse la pământ în câteva zeci de minute.

Europa creștină are o tresărire de orgoliu, chiar din noaptea aceea și zeci de mii de persoane încep să doneze pentru ca Notre-Dame să recapete viață și să fie refăcută. În 2024 se preconizează redeschiderea catedralei pentru public.

2021, ziua 15, luna aprilie: NU ȘTIM DACĂ VOM MAI AVEA BAZA DE LA SĂFTICA!

Trebuie să mai strângem aproximativ 18.000€

Avem timp să ne mobilizăm și să salvăm ce este al nostru.

Facem un apel către toți dinamoviștii! Orice sumă este binevenită. Cu cât reducem din cifra aceasta cu atât mai ușor va fi să găsim diferența necesară.

CE AVEM DE FĂCUT?

1. DONAȚII pe platforma www.programddb.ro

Trimiteți câte 10, 20 de lei, sau cât puteți.

2. Comenzi de tricouri inscripționate

3. Reînnoiri anticipate ale cardurilor DDB.

4. Aducerea de noi membri în DDB

5. Cumpărarea de bilete virtuale aflate încă la vânzare (5 lei 1 bilet)

6. Screenshot la comentarii pentru a-i încuraja și pe alții

7. Etichetarea prietenilor cu mesajul DONEAZĂ ȘI TU! 

8. Distribuirea acestei postări”, au transmis suporterii dinamoviști printr-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a PCH.

15 APRILIE – episodul 1

2019, ziua 15, luna aprilie: Un incendiu devastator mistuie unul din simbolurile culturii și…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Miercuri, 14 aprilie 2021

Cum a înjumătățit Ionuț Negoiță suprafața bazei de la Săftica

În ultimii ani baza de antrenament a dinamoviștilor a fost devalizată chiar de cei care conduceau clubul.

În 2017, societatea de insolvenţă care s-a ocupat de cazul echipei Dinamo a fost percheziționată de autorităţi sub acuzaţia că o parte dintrea activele societăţii au fost ascunse pentru a frauda creditorii, iar Ionuţ Negoiţă a fost acuzat că ar fi înstrăinat şi o parte din baza de pregătire.

Concret, fostul patron al lui Dinamo ar fi înjumătățit suprafața bazei, de la 4,7 hectare în 2012, la 2,5 hectare în 2014. Manevra lui Ionuț Negoiță viza diminuarea valorii acesteia, astfel încât o posibilă cerere de faliment să nu renteze pentru creditori.

ADVERTISEMENT