Fotbal intern

Suporterii lui Dinamo, jigniri fără precedent la adresa lui Eugen Neagoe: ”Stă echipa pe teren cum stau hainele pe tine!”

16.07.2019 | 00:50
Suporterii lui Dinamo jigniri fara precedent la adresa lui Eugen Neagoe Sta echipa pe teren cum stau hainele pe tine

Suporterii lui Dinamo nu au digerat prea ușor eșecul de proporții al echipei lor în prima etapă a noului sezon de Liga 1, 0-5 în deplasarea de la Ovidiu cu Viitorul. Fanii au întrerupt meciul la scorul de 3-0, intrând pe teren, și s-au dezlănțuit la adresa antrenorului Eugen Neagoe, cel pe care îl vor plecat pentru a fi readus Mircea Rednic.

Suporterii lui Dinamo l-au jignit pe Eugen Neagoe. Nici Negoiță și nici Prunea n-au scăpat!

I-au cerut demisia pe teren, apoi au adresat apostrofări și la adresa lui Florin Prunea, care a încercat să-i facă să se calmeze, au fost evacuați după ce au întrerupt meciul pentru mai bine de 20 de minute, iar într-un final au trecut la jigniri fără precedent pe pagina oficială a galeriei, Peluza Cătălin Hîldan,

”Negoiță, cât timp ai de gând să-ți mai bați joc de Dinamo și de noi? Vinde odată clubul până nu e prea târziu pentru Dinamo, pentru tine și pentru cariera primarului! Neagoe, tu ce mai stai?! Stă echipa în teren exact cum stau hainele pe tine (mai ales sacoul ăla peste tricourile inscripționate) Nu noi trebuia să părăsim terenul, ci voi ăia de pe bancă, mizeriilor!
Nu noi trebuia să evacuăm peluza, domnule Florin Prunea, ci voi toți care atârnați la banii unui prăpădit ar trebui să fiți evacuați din club, începând cu Bălănescu.
Bine că l-ați fugarit pe PAPAzoglu și ați adus toți PAPAgalii. Chiar era nevoie să ne minți ca pe ultimii fraieri, Florine?  Nu Hagi a umilit Dinamo, ci voi, profitorilor!”, a fost comunicatul postat imediat după finalul partidei de la Ovidiu. 

Dinamo a încheiat sezonul trecut cu o rușine istorică, clasarea pe locul 9, cel mai slab din existența clubului, iar acum roș-albii au început acest campionat cu o nouă rușine, a cincea oară în 71 de ani de existență când Dinamo pierde la cinci goluri diferență în prima divizie a României.