Fotbal intern

Suporterii lui Dinamo merg la protestele din Bucureşti: „Galeria nu susţine niciun partid”

29.03.2021 | 21:09
Suporterii lui Dinamo merg la protestele din Bucuresti Galeria nu sustine niciun partid
ADVERTISEMENT

Una dintre brigăzile din Peluza Cătălin Hîldan, „Ultras Tei”, și-a anunțat de la prânz prezența la protestele din București. Demonstrațiile sunt menite să conteste măsurile de restricție dictate de autorități.

Protestele au izbucnit în România încă din seara de 28 martie, iar în 29 oamenii au ieșit din nou în marile orașe ale țării, inclusiv în București. Protestul din capitală este organizat de liderul AUR, George Simion.

ADVERTISEMENT

Duminică, 28 martie, au fost 4.000 de oameni în stradă, în toată România, iar protestele s-au întins până spre primele ore ale dimineții. Se așteaptă ca și cele din seara de 29 martie să aibă cel puțin proporții similare.

Suporterii lui Dinamo merg la protestele din Bucureşti: „Dorim să ne întoarcem pe stadion!”

„Ultras Tei” este una dintre cele mai vechi brigăzi din Peluza Cătălin Hîldan, iar membrii facțiunii și-au anunțat încă din jurul orei prânzului prezența la protestul anunțat în București.

ADVERTISEMENT

Cei care au ieșit în stradă și s-au adunat în zona Piața Universității au răspuns, în general, chemării partidului AUR și al liderului formațiunii politice, George Simion.

Fost ultras, Simion nu ar fi avut vreo influență la nivelul suporterilor dinamoviști, conform unuia dintre membrii DDB, Ciprian Grosu. Acesta a postat un mesaj prin care anunța ce îi determină pe „câini” să protesteze.

ADVERTISEMENT

„Vreau să precizez că anumite facțiuni din galeria echipei Dinamo, precum Ultras Tei, vor fi prezente la protestele împotriva restricțiilor impuse de Arafat.

Galeria nu susține niciun partid politic sau politician, ci doar dorim să ne întoarcem pe stadion cât mai repede. Presa aservită, vă rugăm să nu ne asociați cu diferiți politicieni „cocliți””, a scris fanul dinamovist pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Mesajul postat de George Simion tot pe Facebook a fost unul care a chemat în stradă oameni din toată România. „Astăzi la 17:00 cu adevărat ne luăm țara înapoi. În toată România, nu există scuze”, a scris liderul AUR pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT