ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Suporterii lui Dinamo, mesaj dur pentru conducere: ”Să ne spună cine este Toma Sapasu”

Autor: Traian Terzian | 15.11.2020 | 21:34
Suporterii lui Dinamo, mesaj dur pentru conducere: ”Să ne spună cine este Toma Sapasu”
Suporterii echipei Dinamo București au un mesaj dur pentru conducere după ultimele probleme apărute la gruparea din Ștefan cel Mare

Suporterii lui Dinamo au ajuns la capătul răbdării și au transmis un mesaj dur pentru conducere după ultimele probleme apărute la gruparea din șoseaua „Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că un nou personaj în ciné-vérité-ul cu accente absurde care „rulează” în „Groapă” și care susține că el a venit cu ideea cumpărării clubului, este un român, Toma Sapasu, originar din Ardeal, dar care locuiește în Spania și care ar avea legături cu omul trimis de Pablo Cortacero acum să supervizeze „afacerea” Dinamo.

Interesant este că Sapasu pretinde că ar fi împrumutat și pe spanioli cu bani, iar văzând că Pablo Cortacero nici nu i-a înapoiat banii, dar nici nu are de gând să aducă bani la club, a mers de două ori la Rin să afle ce se întâmplă, când își recuperează banii. Noaptea minții în serial săptămânal, dacă nu zilnic…

Mesajul suporterilor lui Dinamo pentru conducere

”Ieri, înainte de meciul cu Astra, a avut loc o întâlnire cu directorul general al clubului, Alex Couto. Întâlnirea a avut loc în urma insistențelor noastre de a vedea o dovadă a plății anunțate săptămâna trecută, când s-a vorbit și de o majorare de capital”, începe mesajul suporterilor lui Dinamo pentru conducere.

”Această majorare de capital trebuia să fie inițial de 15.000.000€, apoi s-a coborât la 10.000.000€, iar săptămâna trecută s-a spus că va fi de 5.000.000€. Couto a prezentat un ordin de plată din Spania cu suma de 400.000€. A fost rugat să ne pună la dispoziție acest OP (să-l timită printr-un mesaj), dar a spus că nu poate să-l arate decât pe telefonul lui”, se arată în comunicatul DDB.

”Banii ar urma să intre la începutul săptămânii. Nu putem decât să așteptăm și să sperăm că de data aceasta plata este reală și coordonatele bancare corecte. Din păcate, alte persoane față de care există datorii financiare, s-au plâns că în repetate rânduri, când au întrebat de plata salariilor, li s-au arătat OP-uri pe telefon, iar banii nu au venit”, au mai scris fanii pe pagina de Facebook Peluza Catalin Hildan-Dinamo.

Suporteri Dinamo mesaj conducere

”Couto a fost întrebat de ce s-au oferit salarii așa de mari, dacă nu au bani ca să le acopere. Nu a oferit un răspuns la această întrebare. Legat de eventuala schimbare a antrenorului, considerăm că aceasta este o problemă a clubului, nu a noastră. Credem că antrenorii și jucătorii trebuie să fie plătiți.

Înainte de o eventuală plecare, credem că dl Cosmin Contra este dator să spună tot adevărul despre persoanele care conduc clubul. Numele său a fost folosit ca o garanție pentru acest grup de persoane încă din primăvară. Tot atunci a afirmat că îl cunoaște pe cel care a inițiat acest proiect spaniol și că are încredere că se vor face lucruri extraordinare la Dinamo.

Ne considerăm îndreptățiți să cunoaștem adevărul din spatele acestei afaceri și îi cerem cu insistență lui Cosmin Contra să ne spună tot ce știe. Totodată, îi cerem lui Dorin Șerdean, președintele clubului Dinamo, să ne spună cine este Toma Sapasu și care sunt legăturile pe care le-a avut în trecut cu acesta. Să nu uităm că acest club a reprezentat cândva gloria fotbalului din România!”, se mai notează în mesaj.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!