Fotbal intern

Suporterii lui Dinamo, mesaj incisiv după ce echipa a rămas în Liga 1: ”CFR Cluj ar trebui să ne mulțumească”

06.08.2020 | 16:29
Suporterii lui Dinamo mesaj incisiv dupa ce echipa a ramas in Liga 1 CFR Cluj ar trebui sa ne multumeasca
ADVERTISEMENT

Suporterii echipei Dinamo București au avut un mesaj incisiv după ce echipa a rămas în Casa Pariurilor Liga 1, ca urmare a deciziei FRF.

FRF a stabilit, joi, că ediţia 2020/2021 a campionatului intern va avea 16 echipe, în loc de 14, astfel că nu va retrograda direct nicio formaţie din primul eşalon, așa cum FANATIK a anunțat încă din 25 iulie.

ADVERTISEMENT

În urma acestei decizii, Dinamo a scăpat de retrogradarea în Liga 2, iar Chindia Târgoviște, ocupanta ultimului loc din Casa Pariurilor Liga 1, va disputa un meci de baraj cu CS Mioveni, locul 3 în Liga 2.

Mesajul suporterilor lui Dinamo după ce echipa a rămas în Liga 1

”DINAMO nu a fost salvată. DINAMO S-A SALVAT! Prin OAMENI ca Gigi Mulțescu. Prin jucători care au jucat cu toată inima, deși au fost ținuți forțat în izolare, în timp ce alții au fentat regulile”, începe mesajul suporterilor lui Dinamo după ce echipa a răma în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

”Prin SUPORTERII care au plătit salariile, care au obținut licența, care au cumpărat bilete, care au venit din Londra, din Craiova, din Constanța… pentru a-i încuraja pe jucători înainte de meciul de ieri, care sunt gata să strângă banii pentru TAS.

Sistemul cu 16 echipe este bun, dar nu a fost făcut pentru a salva Dinamo. Dinamo a terminat pe 4 în playout după calculul corect de puncte/meci. Iar dacă eram lăsați să ne jucăm toate meciurile, ajungeam și mai sus”, mai scriu fanii.

ADVERTISEMENT

DINAMO nu a fost salvată.DINAMO S-A SALVAT!Prin OAMENI ca Gigi Mulțescu. Prin jucători care au jucat cu toată inima,…

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Thursday, August 6, 2020

”NIMENI NU A SALVAT DINAMO. DIMPOTRIVĂ, până în ultima clipă au căutat o cale prin care să ne trimită măcar la baraj. CFR Cluj, care a ieșit la offside pentru a ne trimite la retrogradare, ar trebui să ne mulțumească pentru că noi am fost cei care am atras atenția că un calcul care nu ține cont de sezonul regulat trimite titlul la Craiova (oltenii ar fi avut 100% dreptate).

Articolul nostru de ieri a fost prima afirmație în spațiul public în sensul acesta, prima prezentare despre pericolul unui calcul strâmb al punctelor. CFR a înțeles și s-a sucit din nou. CÂINILOR, GREUL DE-ACUM ÎNCEPE!

ADVERTISEMENT

Vom reuși ÎMPREUNĂ, dar trebuie să înțelegem că NU TREBUIE SĂ AȘTEPTĂM SALVAREA DE LA ALȚII, pentru că asta ar însemna să rămânem cu mâinile-n sân! Suntem doar noi. Buni, răi, mulți, puțini… ăștia suntem”, se arată în mesajul postat de fanii din PCH pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: