Fotbal intern

Suporterii lui Dinamo, mesaj pentru Radu Țenter. Ce au scris în memoria fanului lui U Cluj. Galerie foto

08.03.2019 | 20:55
Mesajul galeriei lui Dinamo pentru Radu Țenter, la partida cu Dunărea Călărași

Dinamo București debutează în play-out-ul Ligii 1 Betano în partida cu Dunărea Călărași. Fanii „câinilor roșii” prezenți pe arena din Ștefan cel Mare sunt încă în doliu după trecerea în neființă a lui Radu Țenter, unul dintre fanii Universității Cluj-Napoca, galerie cu care câinii sunt înfrățiți.

Galeria lui Dinamo, mesaj pentru Radu Țenter

Peluza Cătălin Hîldan a afișat mai multe bannere în cinstea fanului clujean: „Te plâng munți, dealuri și câmpii, te plâng mulți din Cluj și București, pentru că ai plecat grăbit, dar vei trăi etern în mii de inimi românești” sau „Rămas bun, Radu Țenter”. PCH a ținut doliu până în minutul 12, când a strigat pentru prima oară numele tânărului fan al Universității. Altfel, Peluza fanilor dinamoviști nu a mai scandat deloc și nu și-a încurajat în niciun fel favoriții. (VEZI GALERIE FOTO)

Fanii lui Dinamo au postat încă de joi un mesaj pe rețelele de socializare în cinstea membrului Peluzei Șepcilor Roșii care s-a stins din viață miercuri seara, la numai 25 de ani.

Rămas bun, Radu Țenter… Suntem alături de frații noștri de la "U".

Gepostet von Peluza Catalin Hildan-Dinamo am Mittwoch, 6. März 2019

Radu Țenter a murit după ce a fost călcat de o mașină

Radu Țenter a murit după ce duminică seara a fost călcat de o mașină în Cluj. Fiul fostului selecționer al naționalei României de baschet, Marcel Țenter, a fost internat de urgență la Spitalul din Cluj, unde a suferit două operații pe creier. A intrat în moarte cerebrală încă de marți, dar familia sa a decis să îl țină în viață cu sprijinul aparatelor, pentru a-i fi recoltate organele. Potrivit Pro TV, Radu Țenter va ajuta doi tineri, cu vârste de 18 respectiv 22 de ani, care așteptau de mult timp pentru un transplant de rinichi.