Sport

Suporterii lui Dinamo nu-l iartă pe Dario Bonetti nici măcar de ziua lui: „Sper că este un pamflet”

Fanii lui Dinamo au fost deranjați de faptul că Dinamo l-a felicitat pe antrenorul italian de ziua lui printr-o postare pe pagina oficială de Facebook a clubului.
05.08.2022 | 13:59
Suporterii lui Dinamo nul iarta pe Dario Bonetti nici macar de ziua lui Sper ca este un pamflet
Dario Bonetti are de primit de la Dinamo restanțe salariale în valoare de 48.000 de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dario Bonetti a împlinit 61 pe data de 5 august, iar clubul Dinamo a ținut să îl felicite pe fostul antrenor printr-o postare pe pagina oficială a clubului, ceea ce i-a iritat pe suporterii „alb-roșii”.

Suporterii lui Dinamo, acizi la adresa lui Dario Bonetti chiar și de ziua lui: „A dat în judecată clubul aflat în mare dificultate”

Dario Bonetti a fost dat afară de la Dinamo după înfrângerea cu 6-0 în fața FCSB-ului, însă italianul a contestat decizia și a dat clubul în judecată.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Dario Bonetti a câștigat procesul la finalul lunii iulie, iar Dinamo trebuie să îi achite compensații salariale de 48.000 de euro, deși se află într-o situație financiară complicată.

În acest context, Dinamo a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj special pentru italian: „LA MULȚI ANI, Dario Bonetti! Gândurile tuturor suporterilor pleacă la această oră către un dinamovist incontestabil: Dario Bonetti. Fostul antrenor al echipei noastre, cu trei mandate la conducerea tehnică a dinamoviștilor, în 2009, 2012 și 2021, împlinește astăzi 61 de ani!

ADVERTISEMENT

2009 este anul în care echipa pregătită de Dario Bonetti a reușit “Minunea de la Liberec” și s-a calificat în grupele Europa League. 2 trofee a câștigat Dinamo București cu Dario Bonetti pe bancă, Cupa României și Supercupa României, ambele în 2012”.

Dario Bonetti, pus la zid de suporterii lui Dinamo: „Atât de mare dinamovist e încăt își cere banii pentru o muncă pe care nu a prestat-o”

Dario Bonetti a fost criticat în mai multe comentarii la această postare, iar unele dintre ele au fost extrem de dure:„Atât de mare dinamovist e încât își cere banii și pentru o muncă pe care nu a prestat-o. Nu, dinamovist e IONEL DĂNCIULESCU, care și-a vândut tot pentru DINAMO”.

ADVERTISEMENT

„Dario așteaptă bani. Pentru el asta e important, restul e Can Can” / „Sper ca este un pamflet postarea, acest pseudo-antrenor care ne-a dat în judecată după ce a pierdut cu 6-0 și a uitat să-și dea demisia…”.

„Dinamovist incontestabil, care a dat în judecată clubul aflat în mare dificultate, pe marginea prăpastiei și a ținut în viață de suporteri” /„Am văzut cât de dinamovist este, cere salarii restante cunoscând în ce situație se află clubul!”, sunt doar câteva dintre reproșurile fanilor.

ADVERTISEMENT

Dario Bonetti, extrem de deranjat de modul în care a fost îndepărtat de Dinamo

Dario Bonetti a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK în care a vorbit despre modul urât în care a fost tratat de Dinamo: „Responsabilitatea și vina principală nu este a jucătorilor și a antrenorului, ci a celor care au condus proiectul tehnic în acest sezon. Pentru ce aduci 54 de jucători? Ca să retrogradezi? Asta e problema la Dinamo! Vinovați sunt cei care au ales jucătorii. Ăsta este rezultatul acestor decizii. 

Dacă conducerea mi-ar fi urmat sfaturile, sunt sigur 100% că Dinamo ar fi jucat și în sezonul viitor în prima ligă. Eu am încercat să fac tot ce mi-a stat în putere cu jucătorii pe care i-am avut, dar nu am fost lăsat. Nu era greu să aduc jucători de valoare.

Actualii conducători duc clubul spre faliment! Eu nu mă mai gândesc să mă întorc la Dinamo. Sunt angrenat într-un alt proiect. Antrenorii au fost victime. Prea mulți oameni care nu se pricep la fotbal vorbesc acolo. Asta este realitatea dură! Sunt sigur că aș fi putut face lucrurile diferit”.

ADVERTISEMENT