Fotbal intern

Dinamoviştii cer ajutor! Un suporter PCH a primit un diagnostic crunt!

Suporterii din "Ştefan cel Mare" cer ajutor pentru un ultras din peluza "Cătălin Hîldan"! Dinamovistul a fost diagnosticat de puţin timp cu o boală cruntă, cancer. Suporterii dinamovişti s-au...
30.09.2017 | 17:05
Dinamovistii cer ajutor Un suporter PCH a primit un diagnostic crunt

Suporterii din “Ştefan cel Mare” cer ajutor pentru un ultras din peluza “Cătălin Hîldan”! Dinamovistul a fost diagnosticat de puţin timp cu o boală cruntă, cancer. Suporterii dinamovişti s-au mobilizat pentru un coleg de galerie, care a primit o veste care i-a schimbat viaţa. Aceştia vor organiza un meci demonstrativ pentru a strânge bani pentru “Cucu”. Dan are doar 34 de ani şi a fost diagnosticat recent cu o formă avansată de cancer. Se află în prezent la o clinică medicală din Turcia, Acibadem, iar de săptămâna viitoare va începe chimioterapia, iar pentru tratament va avea nevoie de susţinere morală şi materială. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

“Solidaritatea nu ţine de simpatia pentru aceeaşi echipă de fotbal. Ea trece peste orice graniţe. Este singura investiţie care nu va da faliment niciodată”, este o parte din mesajul postat de dinamovişti pe o pagină de Facebook, în speranţa că vor reuşi să strângă bani pentru o cauză nobilă. Dinamoviştii au mai ajutat în trecut un ultras de-al lor:“Nu demult am reuşit împreună minunea de a strânge cea mai mare parte din suma necesară pentru a-l salva pe Catău. Acum el este din nou în primele rânduri ale PCH-ului.”

Dinamoviştii au deschis deja un cont în bancă pe numele lui Dan! 

Iniţial, suma necesară tratamentului este de 38.000 €. Dinamoviştii au deschis deja un cont pe numele lui Dan la Raiffeisen Bank. “O parte din sumă a fost suportată de Dan. Pentru restul e nevoie de noi, cei care-l cunoaştem şi de oricine este dispus să ajute. Băiatul ăsta are prea mult bun simţ şi niciodată n-ar fi apelat la un astfel de ajutor. Dar noi trebuie s-o facem!”

Vor aduna bani şi din biletele puse în vânzare la meciul FC Dinamo Bucureşti – AFC Astra Giurgiu, care va fi transmis astăzi de la 20:30. Partida va avea loc pe stadionul Dinamo, Bucureşti. “Solidaritatea trece peste orice graniţe. Este singura investiţie care nu va da faliment niciodată.”, au scris dinamoviştii pe o pagină de Facebook înfiinţată special pentru “Cucu”.

Cucu Mihai Daniel RO24RZBR0000060009896580