Sport

Suporterii lui FC U Craiova 1948 au răbufnit după eliminarea din Cupa României Betano: „Păcat de acest culoar, dezamăgirea este mare”

FC U Craiova 1948 a fost eliminată de UTA Arad din Cupa României Betano, iar suporterii oltenilor au răbufnit la finalul partidei.
04.04.2023 | 23:51
Suporterii lui FC U Craiova 1948 au rabufnit dupa eliminarea din Cupa Romaniei Betano Pacat de acest culoar dezamagirea este mare
Suporterii lui FC U Craiova 1948 au răbufnit după eliminarea din Cupa României Betano: „Păcat de acest culoar, dezamăgirea este mare”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a fost eliminată de UTA Arad, scor 1-0, din Cupa României Betano în sferturile de finală, iar suporterii nu sunt mulțumiți de rezultatul elevilor lui Nicolo Napoli. Astfel, singura opțiune de a participa în preliminariile Conference League rămâne câștigarea barajului din SuperLiga.

Reacțiile suporterilor după ce FC U Craiova 1948 a fost eliminată din Cupa României Betano: „În ultimele patru, cinci meciuri nu au vrut să joace”

Deși elevii lui Nicolo Napoli și-au propus să cucerească Cupa României Betano în acest sezon, speranțele oltenilor au fost spulberate de UTA Arad în sferturile de finală ale competiției. Suporterii „alb-albaștrilor” s-au declarat nemulțumiți de ultimele evoluții ale jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Fără Juan Bauza și Yashin Bahassa în primul „11” alcătuit de Nicolo Napoli, FC U Craiova 1948 a fost condusă de UTA Arad din minutul 16. Oltenii nu au putut întoarce scorul și au ratat calificarea în semifinalele Cupei României Bteano.

„Nici nu știu cu ce să încep, sunt foarte multe de spus. Eu zic că jucătorii știu fotbal, s-a văzut în atâtea meciuri. Cunosc fenomenul destul de bine, ultimele patru, cinci meciuri nu au vrut să joace. După părerea mea este de vină conducerea, era singura echipă care mă ținea în fața televizorului.

ADVERTISEMENT

Sau veneam pe stadion, după acest meci să nu mai aud de fotbal și așa fotbalul românesc este o mocirlă la propriu și la figurat. / Decât să mă enervez la un meci cu miză mai bine terminăm pe nouă și aia e. În toate meciurile cu miză din anul ăsta am așteptat măcăr dăruire, dacă talent nu e. E incredibil câte nepăsare pot avea.

Nu înțeleg de ce băieții ăștia nu mai vor să joace, sunt aceași jucători despre care toată lumea din fotbal vorbea frumos și în ultimele cinci meciuri parcă erau obosiți pe teren. Spuneau că au toate condițiile la club, atunci de ce nu merge”, au fost reacțiile fanilor.

ADVERTISEMENT

Dezămăgirea este mare în rândul suporterilor lui FC U Craiova 1948 după ratarea calificării în semifinalele competiției. Aceștia nu înțeleg cum formația finanțată de Adrian Mititelu nu a continua forma bună, însă anunță că vor rămâne în continuare alături de olteni.

„Păcat de acest culoar, dezamăgirea este mare, dar adevărul este că de la meciul cu Chindia nu mai jucăm nimic. Nu înțeleg de ce, dar nu am ce face, este echipa pe care o iubesc așa că sufăr și merg înainte. Sincer nu știu unde vom ajunge, dar nu am ce face”, a spus un fan.

ADVERTISEMENT

Fanii lui FC U Craiova 1948 au găsit și motive de bucurie după UTA Arad – FC U Craiova 1948 1-0: „Napoli le-a dat o șansă”

Nicolo Napoli a început din primul minut cu Jibril Ibrahimi și Vladislav Blănuțu, iar un suporter al „alb-albaștrilor” este bucuros că tinerii atacanți au primit mai multe șanse. Nigerianul a fost adus din Republica Moldova ca înlocuitor al lui Andrea Compagno, însă nu s-a acomodat repede în campionat.

„Mă bucur totuși că Napoli le-a dat șansă celor doi atacanți tineri, ca să vedem și noi în ce apă ne scăldăm. Lumea spune că nu li se dau șanse, nu îți poți da seama după un meci, dar atitudinea lor nu a fost una care să dea speranțe pentru viitorul apropiat. 

Cred că Keșeru a alergat mai mult decât ei la un loc și nu trebuie să fi un specialist să constați niște lucruri. Sunt alții în echipă cu ștate vechi în SuperLiga care sunt cam la fel ca cei doi, deci ce ne miră. Asta este marfa, n-are cine să o bage în ațe”, a spus un fan FC U Craiova 1948.


  • 2,60 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FC Hermannstadt – Universitatea Cluj

ADVERTISEMENT